Unatkozok, de van egy Xbox-m. Ez normális?
Valakinek nem jönnek be a konzolok, ez van. Csináld azt amit szeretnél, akár bringázás, strand vagy ilyesmi.
Ha nagyon nem használod később sem, akkor eltudod adni, bár gondolom elég fiatal vagy még.
vannak akiket a videojátékok annyira nem fognak meg
én például egyik játék után a másikkal játszom, szinte mindennel, legyen az FPS, TPS, stealth, RPG :D
nővérem ellentétben csak annyira használja a gépét hogy elolvassa az e-maileket vagy felmegy Facebook-ra, őt jobban érdeklik a jó filmek, a zene, a ruhák
régen volt hogy kapott ajándékba játékot, de meg se nézte milyen egyből nekem passzolta át :D
apám kártyajátékokkal szokott játszani, fekete özvegy vagy pasziánsz, illetve még dáma vagy sakk (persze ezeket élőben is szoktuk nyomatni :D)
anyám meg max néha bowlingozik a telóján
szóval mint mondtam, van akit annyira nem fognak meg a játékok meg ilyesfajta dolgok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!