Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Unatkozok, de van egy Xbox-m....

Unatkozok, de van egy Xbox-m. Ez normális?

Figyelt kérdés
egyszerűen egész nyáron alig ha játszottam vele 1-2 órát az is pár fifa meccs. rgh-s szóval bármikor tudnék rá játékok rakni amit csak akarok de egyszerűen nem megy.. meg nem is szeretek játszani vele valahogy nem áll kézre a controller fps gameknél. hülye vagyok mi? írhatok elrettentő példákat is akár hogy milyen jó nekem, hátha meg jön az eszem.. mert az a legviccesebb hogy tudom hogy nem kéne rinyálnom de még is azt teszem..

2013. aug. 1. 18:21
 1/6 anonim ***** válasza:
78%

Valakinek nem jönnek be a konzolok, ez van. Csináld azt amit szeretnél, akár bringázás, strand vagy ilyesmi.

Ha nagyon nem használod később sem, akkor eltudod adni, bár gondolom elég fiatal vagy még.

2013. aug. 1. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:
52%
Ha gondolod elcserélhetjük a PC-mre.
2013. aug. 1. 18:42
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Teljesen normális és életszerű hogy egy elkényeztetett hülye gyerek vagy akinek olyan dolgot vesznek meg a szülei amit utána marhára nem használ.
2013. aug. 1. 19:28
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen :) első és utolsónak ment a zöld kéz, mert sajnos be látom.. bár az utolsó durva volt más ember lehet el se tűrné de ez direkt ilyen kérdés.
2013. aug. 1. 19:42
 5/6 anonim ***** válasza:
57%
Végre valaki nem leanyáz, mikor bunkó és lekezelő választ adok. ^^
2013. aug. 1. 19:46
 6/6 anonim ***** válasza:
52%

vannak akiket a videojátékok annyira nem fognak meg

én például egyik játék után a másikkal játszom, szinte mindennel, legyen az FPS, TPS, stealth, RPG :D

nővérem ellentétben csak annyira használja a gépét hogy elolvassa az e-maileket vagy felmegy Facebook-ra, őt jobban érdeklik a jó filmek, a zene, a ruhák

régen volt hogy kapott ajándékba játékot, de meg se nézte milyen egyből nekem passzolta át :D

apám kártyajátékokkal szokott játszani, fekete özvegy vagy pasziánsz, illetve még dáma vagy sakk (persze ezeket élőben is szoktuk nyomatni :D)

anyám meg max néha bowlingozik a telóján

szóval mint mondtam, van akit annyira nem fognak meg a játékok meg ilyesfajta dolgok

2013. aug. 1. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!