Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most tervezem hogy veszek...

Most tervezem hogy veszek PS3-at vagy Xbox 360 slimt, de nem tudok dönteni. Olyat akarok venni ami már fel van törve. Melyik érné meg jobban?

Figyelt kérdés

Kb menyit szánjak rá?

én kb 50-55e gondoltam, hogy kiadok.

Szerintetek ? vagy vegyek újat?

az a lényeg hogy nekem 2-3 játékra kell.

főleg a gta 5-de azt már megrendeltem.

#Xbox 360 #vagy ps3
2013. aug. 1. 13:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

The Evil That Men Do-nak teljesen igaza van, azokat az RGH-s Boxokat meg senki nem veszi 70-80ezerért amikor 30ezernél nem ér többet

szerintem használtan nyugodtan vehetsz konzolt

amúgy jagipeti emelte a lényeget :D

2013. aug. 2. 18:02
 12/18 anonim ***** válasza:
*emelte ki
2013. aug. 2. 18:05
 13/18 Dona válasza:

"De most komolyan...

Megvesznek egy rgh-ás fosboxot 80-ért meg egy LCD tévét hozzá még 80-ért majd sírnak, hogy nincs 5 ezer forintjuk játékra...

Az ilyet én szó szerint pofánszarnám"

megmondanád miért sírnának? ha van rgh nemkell játékra költeni tízezreket.... mi a hátránya?? hogy nem lehet mindent multiba tolni? a lényegeset lehet az a lényeg.. az a kis hátrány meg nem idegesítő, egyszóval több előnye van mint hátránya... inkább elviselem azokat a kis csekélyégeket de nemköltök tizezreket játèkokra... de ha te tele vagy akkor hajrá :D

2013. aug. 2. 19:13
 14/18 anonim ***** válasza:
49%

Na, pontosan az ilyen patkányokról beszéltem.

"megmondanád miért sírnának? ha van rgh nemkell játékra költeni tízezreket...."

Hatalmas tévedésben vagy. Az RGH nem spórolás, hanem lopás. Nem "nem kell" játékra költeni, hanem nem akartok, mert kényelmesebb nektek ellopni, annak ellenére, hogy simán meg tudnátok venni. Ez a leggusztustalanabb dolog a világon. A te fajtád az, akik az Audiból kiszállva beálltok segélyért a sorba... Hányadék...

"mi a hátránya?? hogy nem lehet mindent multiba tolni? a lényegeset lehet az a lényeg.. az a kis hátrány meg nem idegesítő, egyszóval több előnye van mint hátránya... inkább elviselem azokat a kis csekélyégeket de nemköltök tizezreket játèkokra..."

Rengeteg hátránya van, de nem is az a lényeg, hogy mi a hátránya.

"de ha te tele vagy akkor hajrá :D"

Pont erről beszélek te gyökér! Ahhoz, hogy az ember eredeti játékokat vegyen egyáltalán nem kell tele lenni. Megvesz egy konzol 40-ért és hozzá játékokat 5-6 ezerért. Havi 5-10 ezerből eljátszhat élete végéig.

Aki meg megveszi 80ért az rgh-s boxot meg mellé a csilivili led tévét az meg igenis szarásig tele van és az se okozna gondot neki, ha havonta 3 vadiúj játékot kéne megvennie... És mégis ellopja. Tudod miért? Mert egy büdös cigány, mint te...

2013. aug. 3. 07:59
 15/18 A kérdező kommentje:

Jó megfigyelés :) igen én már megrendeltem a gta 5 az xbox-ra mert akkor még úgy voltam hogy xbox-ot fogok venni, de már ott tartok hogy ps3-se rossz na meg a grafika is jobb :)

hát ha ps3 at veszek akkor haveromnak átadom a gta 5-ő meg majd megveszi nekem ps3-ra :)

ps3 ból melyik éri meg jobban? slim vagy a phat vagy mi?

2013. aug. 3. 14:12
 16/18 A kérdező kommentje:

Na meg van konzolom :)

Nem bírtam várni kocsiba ültem és egyenesen be a városba :) azt a konzolt vettem meg amit elsőre megláttam :) most egy büszke xbox 360 slim 320 gb-os konzol tulaja vagyok :)

ÁÁÁÁÁ nagyon jó :) még szerencse 3 hónap xbox live van :D még nagyobb szerencse hogy hallgattam rátok :D nagyon megérte :) kösz :)

2013. aug. 5. 12:42
 17/18 anonim ***** válasza:

slim 320 GB? nem 250 GB?

na mindegy, jó játékot :D

2013. aug. 5. 15:13
 18/18 A kérdező kommentje:
bocs a nagy sietségbe nem néztem meg xD tényleg 250 gb os xDD
2013. aug. 5. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!