Most tervezem hogy veszek PS3-at vagy Xbox 360 slimt, de nem tudok dönteni. Olyat akarok venni ami már fel van törve. Melyik érné meg jobban?
Kb menyit szánjak rá?
én kb 50-55e gondoltam, hogy kiadok.
Szerintetek ? vagy vegyek újat?
az a lényeg hogy nekem 2-3 játékra kell.
főleg a gta 5-de azt már megrendeltem.
Oszt mi a rossebnek akarsz törtet venni?
Hogy kiélvezhesd az összes hátrányát, amit nyújt?
haveromék azt mondták hogy ha veszek akkor csak feltörtet vegyek, sokkal jobb. egy ingyen játszhatók sok játékal+ multizhatók, de csak xbox 360 al.
De félek ha újat veszek és csak az a 3 játékot játszóm akkor megunom. De használtat se nagyon akarok. Fuuuuu nem tudom mi legyen. Bocs de nem nagyon akarom elhamarkodni a döntést.Ti miért vettétek meg a konzolt és miért azt?( feltört és feltöretlenre gondolok)
"haveromék azt mondták hogy ha veszek akkor csak feltörtet vegyek, sokkal jobb. egy ingyen játszhatók sok játékal+ multizhatók, de csak xbox 360 al.
De félek ha újat veszek és csak az a 3 játékot játszóm akkor megunom. De használtat se nagyon akarok. Fuuuuu nem tudom mi legyen. Bocs de nem nagyon akarom elhamarkodni a döntést.Ti miért vettétek meg a konzolt és miért azt?( feltört és feltöretlenre gondolok)"
A haverjaid idióták.
2-3 játék esetén a törés többe kerül, mint megvenni a játékokat... Valamint bukod az összes frissítést, javítást, multit és kb a felére csökkented a konzolod árát a beletúrással.
Aha értelek. Azok meg fontosak nekem is.
ÉS amúgy miért van az hogy apródon és más ilyen helyen a rgh xbox ok (feltört )többe kerül mint a zsír új?
mert újat veszek kb 65 ért rgh-s 70-80?
De most komolyan...
Megvesznek egy rgh-ás fosboxot 80-ért meg egy LCD tévét hozzá még 80-ért majd sírnak, hogy nincs 5 ezer forintjuk játékra...
Az ilyet én szó szerint pofánszarnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!