Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Most tervezem hogy veszek...

Most tervezem hogy veszek PS3-at vagy Xbox 360 slimt, de nem tudok dönteni. Olyat akarok venni ami már fel van törve. Melyik érné meg jobban?

Figyelt kérdés

Kb menyit szánjak rá?

én kb 50-55e gondoltam, hogy kiadok.

Szerintetek ? vagy vegyek újat?

az a lényeg hogy nekem 2-3 játékra kell.

főleg a gta 5-de azt már megrendeltem.

#Xbox 360 #vagy ps3
2013. aug. 1. 13:39
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
ha csak 2-3 játékra kell akkor mindegy hogy melyiket veszed
2013. aug. 1. 13:41
 2/18 anonim ***** válasza:

Oszt mi a rossebnek akarsz törtet venni?

Hogy kiélvezhesd az összes hátrányát, amit nyújt?

2013. aug. 1. 13:42
 3/18 A kérdező kommentje:

haveromék azt mondták hogy ha veszek akkor csak feltörtet vegyek, sokkal jobb. egy ingyen játszhatók sok játékal+ multizhatók, de csak xbox 360 al.

De félek ha újat veszek és csak az a 3 játékot játszóm akkor megunom. De használtat se nagyon akarok. Fuuuuu nem tudom mi legyen. Bocs de nem nagyon akarom elhamarkodni a döntést.Ti miért vettétek meg a konzolt és miért azt?( feltört és feltöretlenre gondolok)

2013. aug. 2. 10:50
 4/18 anonim ***** válasza:

"haveromék azt mondták hogy ha veszek akkor csak feltörtet vegyek, sokkal jobb. egy ingyen játszhatók sok játékal+ multizhatók, de csak xbox 360 al.

De félek ha újat veszek és csak az a 3 játékot játszóm akkor megunom. De használtat se nagyon akarok. Fuuuuu nem tudom mi legyen. Bocs de nem nagyon akarom elhamarkodni a döntést.Ti miért vettétek meg a konzolt és miért azt?( feltört és feltöretlenre gondolok)"

A haverjaid idióták.

2-3 játék esetén a törés többe kerül, mint megvenni a játékokat... Valamint bukod az összes frissítést, javítást, multit és kb a felére csökkented a konzolod árát a beletúrással.

2013. aug. 2. 10:56
 5/18 A kérdező kommentje:

Aha értelek. Azok meg fontosak nekem is.

ÉS amúgy miért van az hogy apródon és más ilyen helyen a rgh xbox ok (feltört )többe kerül mint a zsír új?

mert újat veszek kb 65 ért rgh-s 70-80?

2013. aug. 2. 14:27
 6/18 anonim ***** válasza:
Mert az emberek idióták.
2013. aug. 2. 14:28
 7/18 anonim ***** válasza:

De most komolyan...

Megvesznek egy rgh-ás fosboxot 80-ért meg egy LCD tévét hozzá még 80-ért majd sírnak, hogy nincs 5 ezer forintjuk játékra...

Az ilyet én szó szerint pofánszarnám.

2013. aug. 2. 14:29
 8/18 anonim válasza:
szerintem vegyél egy ps 3 slimet mert szebb a grafika meg minden én már csak tudom mert xbox 360-om is van meg ps 3-mam is
2013. aug. 2. 14:48
 9/18 anonim válasza:
A leírásban leírtad "főleg a gta 5-de azt már megrendeltem." Mire rendelted? Xbox vagy PS3? amire rendelted gondolom olyat kellene venned..o.O
2013. aug. 2. 17:18
 10/18 anonim ***** válasza:
LoL, tényleg! :D
2013. aug. 2. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!