Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyik a legnagyobb játékterű...

Bence061000 kérdése:

Melyik a legnagyobb játékterű játék PC-re?

Figyelt kérdés

Melyik?

PC-re!

2013. aug. 1. 11:54
 1/7 anonim ***** válasza:

WOW

RIFT

Silkroad sem volt kicsi.

2013. aug. 1. 12:07
 2/7 anonim ***** válasza:
The Elder Scrolls (Skyrim, Oblivion, stb.) játékoknak hagyományosan nagy a játéktere, mint ahogy a GTA-knak és Fallout-oknak is. Hogy minden játék közül melyik a legnagyobb, hát az érdekes kérdés, nem hiszem hogy egyértelműen meg lehetne mondani.
2013. aug. 1. 12:19
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, a Skyrimnak tényleg hatalmas a területe, a GTA San Andreas is eléggé nagy, meg talán a Witcher, ami annyira nem nagy, de fejezetenként új területen játszódik, így azokat összerakva már egész sok időt lehet barangolni rajtuk.
2013. aug. 1. 12:52
 4/7 anonim ***** válasza:
elméletben a Witcher 3-nak lesz az RPG-k történetében az eddigi legnagyobb területe
2013. aug. 1. 13:21
 5/7 sKillEr96 ***** válasza:
Én is a Skyrim-re voksolnék, mert van benne egy mágus karim, 52 ÓRA játékidővel, és úgy, hogy bőven mentem mellékküldetésekre is, kb. a map felét fedeztem fel. :-)
2013. aug. 1. 13:44
 6/7 anonim ***** válasza:
2013. aug. 1. 18:21
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Úgy nézem mindenkinél a Skyrim nyer :)

2013. aug. 1. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!