Pár fórum meg Google használata után erre egyértelmű választ nem találtam, tehát csak egy toplista van:
Metro 2033, Crysis 1-2, BF3, Starcraft 2, Arma2
Kb ezek jöttek fel mindenhol, Metro 2033 talán a "győztes", de egyértelműen nem jelenthető ki.
Meg amúgy vannak olyan játékok, aminek csak azért kell nagy gépigény, mert egyszerűen szarul írták meg, rosszul optimalizált, stb.
Nem tudom, hogy a Starcraft 2 nek hol nagy az igénye. (Netes források szerint.) Ha neten nézem a gépigényeket akkor mindenhol a BF3. Talán a Final Fantasy 14 is ringbe szállhatna.
EZEK A NETEN TALÁLT ADATOK EGYIKET SEM PRÓBÁLTAM, ÍGY NEM BIZTOS, HOGY EZ ÍGY IS VAN!!!
Palentside 2 szerintem, mivel kell hozzá 2x 2.60 GHZ, 4GB RAM Meg minimum egy GeForce e8600-zal felérő videókártya.
Ez csak a minimum
Szerintem a Star Citizen.
Minimális gépigény: Kétmagos processzor, 4 GB memória, és nVIDIA GeForce GTX 460 videokártya.
Az ajánlott még brutálisabb: Intel Core i7 processzor, 4 GB memória, és nVIDIA GeForce GTX 670 videokártya(!!!)
Gépigény nem nagyon számit inkább a valóság!
GTA 4 maximum beállitáson rengeteg mai gépet képes szagatásra birni!
Haveromnak I5 2400 8gb ram és gtx 660 van és max beállitáson full hd-n 25 fps-el fút kb! Msi afterburner azt írja gpu kihasználtság 99% szóval gta 4 mai napig remek gépigényű darab :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!