Tudtok ezeken kívül még ilyen oldalakat?
Figyelt kérdés
Olyanra gondolok, mint pl.: Apród,Jófogás,Vatera... Olyat keresek (oldalt) ahol találok Yu-Gi-Oh! kártyákat (eladóakat). Apród,Jófogás,Vaterán néztem sokat meg találtam is, de mindig valami közbejött. Max 4000Ft-5000Ft környékén keresek/vennék. De ha valakinek van yugioh-ja, akkor ő is írhat. Előre is Köszönöm Szépen! (Ha lehet, ne nevessetek ki, meg oltogassatok,hogy ilyen dedós, meg nem menő stb... most nekem ez kell. 15/F)2013. júl. 30. 14:24
2/2 anonim válasza:
Ez egy yugiohval foglalkozó oldal, aminek van piactere is, ami jelenleg ugyan elég szegényes egyelőre, de ha valakinek van eladó lapja, vélhetően felteszi: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!