Ajánlanátok biztosan fizető és nem befektetős ptc oldalakat? Ezeken kívűl (neobux, bucks247, clixsense,20dollarsurf)
Figyelt kérdés
Főállásom mellé otthoni munkát keresek azért gondoltam erre.Ezekre regisztrálva vagyok(neobux,bucks247,clixense,20dollarsurf).2013. febr. 8. 13:29
1/9 anonim válasza:
Ezek fizetnek? Konkrétan: Láttál már pénzt valamelyikből? Mennyi idő után, kb mennyit?
2/9 A kérdező kommentje:
Igen ezek fizetnek.
2013. febr. 9. 06:49
3/9 anonim válasza:
Mennyi idő után láttál pénzt belőlük és mennyit?
4/9 A kérdező kommentje:
2-3 havonta láttam belőlük pénzt kivéve a 20dollarsurf ott kb 6 hónap.
Én nem ezeket akarom reklámozni,hanem újat keresek ahol biztosan fizetnek.
2013. febr. 10. 09:23
5/9 anonim válasza:
évek óta,vagy régen fizet: ayuwage, cash n hits, twickerz, clickinads for money, buxp
7/9 anonim válasza:
Ezeket nézted már? [link] Itt rengeteg ilyen oldal van.
8/9 anonim válasza:
Ez fizet: [link] és már egész kis összegeket is fel tudsz venni.
9/9 anonim válasza:
Ha nem fektetsz be, akkor max egy sajtburger árát tudod összehozni / hó, aminél mindenképp többet ér a szabadidőd ;) De ha normális oldalt választasz és fektetsz is bele akkor elég jól ki lehet jönni ezekből, legalábbis nekem bejött a választásom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!