Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Amnesia, mi van ha elfogy az...

T_GaRami_a kérdése:

Amnesia, mi van ha elfogy az olaj?

Figyelt kérdés
Most a celláknál vagyok pont a konyhában és szerintem az árny járőröz valahol mert ha a kijárathoz megyek hörög. Ha veletek már volt hogy elfogyott az olaj van rá esély, hogy továbbmenjek? Legjobban attól félek, hogy nem veszem észre a sötétben és egyszer csak ott lesz pár centire az arcomtól, de ha fáklyát gyújtok nem csak én veszem észre őt hanem ő is engem...

2013. júl. 28. 14:42
 1/3 sKillEr96 ***** válasza:
Ugye a karakternek van valamilyen szintű "sötétlátása", szóval észre lehet venni a "lényt", bár sz igaz, hogy nehezebb. Én azt ajánlom (miután kijátszottam a játékot, meg jópár Custom Story-t), hogy ha kifogyott az olaj, ha nem, fuss valamerre, mert azt valamennyire hallod, hogy merre van, plusz 1-2 ajtócsukás után el tudsz bújni előle, ha üldözne. Annyi a lényeg, ha futsz előle, ugrálj, mert úgy gyorsabb vagy kicsit.
2013. júl. 28. 15:28
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen az a futásos módszer jó csak mivel az a rész olyan, hogy ha elmész valamerre még több ág fele tudsz menni és nem egyszer volt az, hogy hallottam és elkezdtem futni de pont arra amerről jött
2013. júl. 28. 15:52
 3/3 anonim ***** válasza:
Veszélyes,mert vagy nem veszed észre a szörnyeket,vagy megörülsz a sötétben és mindenféle dolgokat oda fogsz képzelni,végül összeesel(ez akkor történik,ha sokat vagy sötétben,paranormális dolgokat látsz)de ehhez el kell telnie egy-kis időnek.
2013. júl. 31. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!