Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Miért az Amnesia-t tartják...

Miért az Amnesia-t tartják -legtöbben- a legfélelmetesebb játéknak?

Figyelt kérdés
Ezt akár a humor kategóriába is írhattam volna, mert ez valami vicc..
2013. júl. 15. 14:53
 1/5 anonim ***** válasza:
56%
Mert nekik is van egy véleményük és neked is egy. Ugye milyen trükkös?
2013. júl. 15. 14:56
 2/5 A kérdező kommentje:

A megosztott véleménnyel tisztában voltam. Próbáltam más szemszögből nézni ezért a dolgokat.

Végig is próbáltam játszani, azonban halál unalmas volt. Nem egy jumpscare játék, de az hogy lassan bejön valami ami mintha az agyadat rágcsálná, aztán lassan közeledik egy tagbaszakadt fazon.. nem tudom. Ennél még a Slender is félelemkeltőbb, bár az jumpscare játék, szóval nem nagyon hasonlítható össze ezzel, bár jobb játéknak találnám a félelmetes játékok között.

Valaki más?

2013. júl. 15. 14:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Én végig vittem. Jó a hangulata, de tényleg nem olyan félelmetes. Bár voltak benne jelenetek. Én személyesen mondjuk a F.E.A.R. Től jobban féltem. Na majd a malacos rész, azt nagyon várom. Remélem túlszárnyalja.
2013. júl. 15. 15:45
 4/5 anonim ***** válasza:
72%
Hát a játék nappal teljes fénynél tényleg nem ilyesztő de próbáld csak ki este mindent leoltva úgy ,hogy egyedül vagy otthon és akkor meglátod ,hogy miért kapta meg ezt a címet.
2013. júl. 15. 22:55
 5/5 A kérdező kommentje:

Soha nem játszok horror játékot nappal.

Nappal zaj van, világos, és semmi értelme mert a fény elveszi a "játékélményt" (amit az amnesia-nál nem találtam)

2013. júl. 18. 00:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!