Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Igaz hogy a Xbox one-t fel...

Igaz hogy a Xbox one-t fel tudják majd törni? (Pár hiteles oldalon már olvastam)

Figyelt kérdés
Szerintetek?

2013. júl. 27. 21:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Ausztriában lesz Xbox One a megjelenéskor Nov.22 onnan bárki be tudja szerezni mivel régió független lesz.

Az hogy külső táp van hozzá nem zavar,de az már annál inkább hogy PS4 erősebb gép és a táp bele van építve és van benne egy pár mag + a trafó hője,szellőzőt nem nagyon láttam a gépen ha van is elég kicsi lehet,hát majd meglátjuk.

Remélem nem fog 320W-ot fogyasztani mint az első PS3 gépek,ellenben még az első Xbox360 is csak 205W-ot fogyasztott a Slim már csak 135W-ot.(állítólag az Xbox360 E még kevesebbet eszik)

Nekem számít mert ha tolok egy game-t most pl. a Skyrim Legendary Editiont 2 hete napi 10-12 órát megy a konzol a Borderlands 2 co-op részénél még ennél is többet ment volt nem egyszer hogy 8 órától másnap reggel 4-ig ment a party.

2013. szept. 10. 01:03
 22/23 anonim válasza:

Hello !

1. A warez nem egy olyan dolog amit az itteni felhasználók közül szerintem valaki is megvethetne. Ha PC-n játszik valaki szinte 100%, hogy letölti a átékot és nem veszi meg. Akkor itt mi a különbség a konzol piacon. Ha PC-n megteheted konzolon már paraszt vagy, ha megteszed? A Flash-el nem tiltanak ki a Live-ról csak, ha írott játékkal akarsz felmenni. RGH alól sem tiltanak ki. Ha kitiltanak meg csinálsz egy másik profilt és máskor odafigyelsz.

2. A PS vs Xbox kérdésre egyszerű a válasz. Nekem a Box kontrollere 100x jobban tetszik. A grafikáról pár szó: az Xbox-ot eredetileg DirectXbox-nak akarták nevezni csak túl hosszú lett volna. Már ez árulkodik arról, hogy a Microsoft a Sony-val ellentétben nem az OpenGL számolási technológiát használ megelenítésre. Ezért valószínűsíthetőbb a jobb grafika meg a könyebb programozhatóság.

3. Ha valaki PC-n játszik nézze meg jobban a játékot és már a könyvtárszerkezetről is kiderül, hogy sok játék konzol átirat. Ezért jönnek Konzolra hamarab a játékok. Na a nagy PC vs. Konzol kérdés az én szemszögemből és ez szinte teljes mértékben szubjektív, mindenki maga döntse el, hogy tetszik neki vagy megvet miatta, ez mindenkinek saját szive joga. A számítógép arra való, hogy dolgozzon rajta az ember és a mindennapi életét könnyebbé tegye. Sokáig én is használtam játékra PC-t. Én már azon emberek táborba tartozok akik megúnták azt, hogy ahhoz hogy egy új játékkal játszanak évente ki kell dobniuk a gépük felét és venniük kell új cuccokat (VGA, CPU ami visz magával szinte mindent). A konzolnak ez az előnye. A legrégebbi játéktól a legújabbakig mind megy akadás nélkül, és a grafika sem szemet szúróan rosszabb. Ha belegondolunk kicsit, hogy a lakosság nagy része a játékok miatt rengeteget költ a hardverre és még mindig egy 4:3-as LCD vagy CRT előtt ülnek ami átlag 17-19"-os nem tünik fel a nagy grafikai különbség. Itt lehet jönni a HDMI tv és VGA kompatibilitással, de tapasztalataim szerint akinek a hardver nem viszi el a pénzét a PlazmaTV-től annak apuci és/vagy anyuci nem engedi meg a gépet rádugni a saját TV-jükre. Ha logikusan gondolkodik az ember és oszt szoroz egy kicsit sok minden kiderül (és jöhet itt a nagy duma arról, hogy a számítógép mindenre jó, ha a játék miatt a pézt ölöd bele mintha az ablakon szórnád ki így generálva a hardver piacot pedig az internet meg a film egy 5-8 éves PC-n is elmegy, amire az átlag felhasználó a játékon kívül használja). Én személy szerint amellett döntöttem, hogy vettem egy Apple gépet ami már 5 éve tökéletesen megfelel nekem pedig még CAD rendszerekkel és Photosoppal is dolgozom ami nem egy hardwerbarát. Mellé egy X360 ami filléres tétel egy PC-hez képest és a legújabb játékok is mennek rajta, még mai napig is.

Hát ez az én rövid véleményem :)

2013. dec. 28. 21:25
 23/23 A kérdező kommentje:

Kösz szépen mindenki válaszát, véleményét.

Én nagy Xbox-os vagyok, igaz nekem csak feltört konzoljaim vannak de ez van. Ha minden sikerül Márciusba a születésnapomra szerzek egy Xbox one-t. De csak azért hogy ezzel is hálát adjak a MS-nak :)

Ha van még valaki aki a véleményét megosztaná velünk az bátran írjon :) és köszönöm mindenkinek az eddigi hozzászólásukat :)

2013. dec. 28. 22:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!