Igaz hogy a Xbox one-t fel tudják majd törni? (Pár hiteles oldalon már olvastam)
Hülyeség,hogy ez jobb,vagy az jobb a jelen generációs konzolok közül is elvieg a PS3 volt az erősebb mégis szebbek a multiplatfom gamek Xbox360-on.
Amúgy mindkét konzol remek kikapcsolódási lehetőséget biztosít,és ez igaz lesz az Xbox One-ra + a PS4-re is.
Jelen pillanatban az Xbox One exclusive játékai szorongatják a PS4-et mivel arra még nincsenek konkrét bejelentések.
Az Xbox One esetében egy jó pár új cím van pl.Ryse,Titan Fall,Quantum break stb...(nem sorozat folytatások).
"Hülyeség,hogy ez jobb,vagy az jobb a jelen generációs konzolok közül is elvieg a PS3 volt az erősebb mégis szebbek a multiplatfom gamek Xbox360-on. "
Az igaz, mert a PS3-nak tök más felépítésű volt a CPU-ja, de most nem így lesz, mert tök ugyanolyan, csak egyszerűen erősebb a PS4, így most minden bizonnyal PS4-en lesz jobb a grafika a multiplatform meg az exkluzívaknál is.
Az exkluzívakba meg ne menjünk még bele, a microfosnak kb amiket eddig bemutattak az lesz összes...
A naughty dog pl még nem mutatta be a PS4-es játekát, de az szarrá fogja verni az összes box exkluzívat, mint ahogy a PS3 is végül azért lett sikeresebb, mert pár év után nagyon sok jó exkluzív jelent meg rá, előtte meg nem is vette senki
Multiplatform jatekok miatt meg amugy se érdemes bármilyen konzolt venni...
Hát ez majd idővel kiderül hogy mit alkottak :D
De az biztos hogy egy konzol beszerzek valamelyik közül az biztos :)
Miért lenne hülyeség a multiplatform gamek miatt konzolt venni?
Csak pár példa Skyrim Legendary Edition,Fallout3 GOTY,Fallout New Vegas Ultimate Edition,Dead Space 1,2,3.Mass Effect 1,2,3.Borderlands 1-2 stb... És ezek szebbek az Xbox360-on.
Az meg rohadtul nem érdekel senkit,hogy a PS3-nak milyen a felépítése.
Ebben a generációban az MS megszorongatta a Sony-t rendesen.
Mielőtt ugatni kezdenél nézz bele a PCd-be hogy milyen alkatrészek vannak benne,utána lehet köpködni az MS-re.
Pl nekem van Xbox360-am (több mint 5 éve) és PS3-am 2 éve semmivel sem jobb az mint a box.
Sőt netes szolgáltatások terén simán leveri az Xbox360 a PS3-at,a Live valóban él és stabilabb + 48millió tagja van annak ellenére hogy fizetős.
Akkor lehet durrogni ha van mindkét konzolod,és ki is használod őket.(szerintem még 3 éves sincs a konzolod).
Csak a csólinger majmok akiknek az egyikre telik azok csinálják a feszültséget.
"Az meg rohadtul nem érdekel senkit,hogy a PS3-nak milyen a felépítése.
Te mondtad hogy 360-on szebbek, de most nem a jelen genről van szó...
És a 360 GPU-ja erősebb volt valamennyivel mint a PS3-é de most a PS4-é erősebb kb 50%-al, 1.84 vs 1.23 TFLOP...
"Mielőtt ugatni kezdenél nézz bele a PCd-be hogy milyen alkatrészek vannak benne,utána lehet köpködni az MS-re."
Mint mondtam a PS4-ben meg az Xbox 1-ben is x86-os CPU van, mint a PC-k 99.9%-ában, majdnem tök ugyanaz a ps meg a boxé. A 360 és a PS3 GPU-ja meg már sehol sincs egy közepes PC-hez képest... Próbálj már ki bármi nem olyan régi multiplatform gamet PC-n ultrán, meg konzolon, meglátod hogy sokkal jobban néz ki, van rendes élsimítás, nem olyan kis fos felbontásúak a textúrák, jobbak az effektek, meg minden... És még a next gennél is jobb PC-n, egy 100k-s videokártya már valamennyivel erősebb egy PS4-nél is. Azért mondom hogy multiplatform miatt nem érdemes konzolt venni, a mostani gennél meg a legtöbb jó exkluzív PS3-ra jött, most is PS-re fog. Lehet, hogy van PS3-ad, de az biztos hogy te még exkluzív játékkal nem játszottál rajta.
"Sőt netes szolgáltatások terén simán leveri az Xbox360 a PS3-at,a Live valóban él és stabilabb + 48millió tagja van annak ellenére hogy fizetős. "
Ha-ha-ha, ha goldra előfizetsz szart se kapsz, ebben a hónapban pl egy 7 éves Tom Clancy's játék volt, meg valami kártyás gagyiság, előtte meg Assassin's Creed 2. PS Plus-on meg Assassin's Creed 3, Uncharted 3, Saints Row 3, Battlefield 3, stb... Az viszont igaz, hogy a letöltések liveon sokkal gyorsabbak, meg az UI is jobban néz ki, gyorsabb, amúgy semmi különös.
"Akkor lehet durrogni ha van mindkét konzolod,és ki is használod őket.(szerintem még 3 éves sincs a konzolod). "
PS3-om 5 éve van, 360-om is volt kb 1 évig 2 éve, aztán eladtam, pont azért mert nem volt rá semmi értelmes exkluzív, multiplatformra meg a PC sokkal jobb.
"Ebben a generációban az MS megszorongatta a Sony-t rendesen. "
úgy is mondhatjuk, tényleg nem adtak el sokkal többet PS3-ból, de most valszeg sokkal nagyobb lesz a különbség, és nem a microfos javára... Amilyen balf@$z zsidó cég a Microsoft, még az is lehet hogy visszavezetik a korlátozásokat amiket eltöröltek, kavarják a szart rendesen
Meg az xboxot most is túl korán adják ki, a PS4-en már 2x annyi ideje dolgoznak, simán lehet most is hogy majdnem az összes első pár genes 1-2 éven belül red ringes lesz
Még úgy is, hogy az xbox gyengébb hardverrel is sokkal nagyobb + LOL, külső tápos. Amúgy meg 30k-val drágább min és mo-n hivatalosan legkorabban 2014 közepe körül lehet, de biztos hogy sokkal később mint a PS4, de majd meglatod...
Engem nem zavartak a korlátozások (pláne a warez-os pistikék miatt) amit az MS be akart vezetni akkor is megvettem volna az Xbox One-t később a PS4-et kb ennyi.
Mellesleg mindkét cég ( MS,Sony) a felhőalapú szolgáltatáson ügyködnek,úgy hogy valószínű ezek az utolsó konzolok amik most jönnek.
A következő felállás az lesz,hogy be lehet fizetni vagy a Sony vagy az MS játékcsatornájára,és csak így lehet majd game-ket tolni a dobozos játékok meg fognak szűnni igaz a next-gen gépek kb 10 évig a piacon lesznek (a jelen generáció is 7 évet húzott) így lesz idő az átállásra.
Nem ócsárolni kell a konzolokat hanem kihasználni,hogy még vannak,a játékélmény biztos hogy mindkét next-gen gépen kiváló élmény lesz,ezért is veszem meg mindkettőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!