Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Hogy oldják meg playstation...

Hogy oldják meg playstation 4-re, hogy az előző generációs játékok játszhatóak legyenek gaikaion keresztül?

Figyelt kérdés

A wikipedián ezt találtam: "A Sony a tervei szerint el kíván majd indítani egy felhő alapú streaming szolgáltatást a 2012 júliusában felvásárolt Gaikain keresztül. A rendszer fogja emulálni és lerenderelni az előző generációs PlayStation játékokat, majd azt az interneten keresztül tovább streamelni a PS4 és valószínűleg a Vita felé."

Valaki elmagyarázná nekem, hogy ezt hogy fogják megoldani? Meg kell venni a játszani kívánt játékot, hogy hozzá juss, a streamelt verziójához? Valamint ez csak azoknak lesz elérhető, akik nagyon gyors internetkapcsolattal rendelkeznek?

2013. júl. 23. 18:45
 1/7 anonim ***** válasza:

Heló!

Még nem érdemes spekulálni. Majd cska a megjelenés előtt 1-2 hónappal, addig bármi lehet.

Az biztos, hogy a ps3 lemezeit nem fogja lejátszani a ps4 - és úgy néz ki a psn játékok se vihetók át.

2013. júl. 23. 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:

2013 végén jön a PS4, de ez a gaikai felhős dolog terv szerint csak 2014-ben jönne

előtte állítólag lesz korlátozott próbaverzió fiók kiosztva a PS3-ra és PS4-re, a PS Vita-n még gondolkoznak

2013. júl. 23. 19:32
 3/7 anonim ***** válasza:
na, úgy értettem korlátozott számban lesznek kiosztva próbaverziós fiókok
2013. júl. 23. 19:33
 4/7 anonim ***** válasza:
Onlive is sikeresen megél a streamelt játékokból és "nagyon gyors net" sem kell hozzá, ez ma már nem extra.
2013. júl. 23. 20:22
 5/7 A kérdező kommentje:
5 megabites netem van. Ez már elég az ilyen fajta mókákhoz?
2013. júl. 23. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Onlive-hoz elég, de majd ha kiderül a ps4 milyen kodekekkel oldja meg akkor a minimális sávszélességet is meglehet saccolni.
2013. júl. 23. 21:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.
2013. júl. 23. 22:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!