Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA SA- hogy lehet megkapni a...

GTA SA- hogy lehet megkapni a pilótaengedélyt gyorsan?

Figyelt kérdés
az egyik lecke amit meg kéne csinálni hozzá k..va nehéz :S

#GTA #pilotlicense
2013. júl. 23. 18:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Minél többször csinálsz valamit, úgy nő a gyakorlottságod. Újra és újra meg kell próbálni, miután nincs olyan a játékokban hogy átugrod a feladatot.
2013. júl. 23. 20:23
 2/2 A kérdező kommentje:

de, rájöttem hogy kell. mentést kell leszedni, találtam is, feladatonként külön szét vannak szedve,bármelyiket át lehet ugrani. amit találtam sajnos már túl régi, és amikor elindítom a játékot kifagy. tehát ha valakinek meg van a "learn to fly" küldetés, akkor ->dokumentumok-> GTA San Andreas User Files-> itt azt a számot kell kiválasztani,amelyik helyre el lett mentve ez a küldetés, tehát ha az első helyen van, akkor GTASAs1.b, ha a másodikra, akkor az egyes helyén egy kettes áll,és így tovább.

nah, ha van olyan értelemes játékos,akinek ezt sikerült megértenie,akkor küldje már el az email-emre:

sgniki95@gmail.com

2013. júl. 23. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!