Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Nagyon nehéz egy kezdő számára...

Nagyon nehéz egy kezdő számára a Battlefield 3 multija? Pár napon belül fogom megkapni magát a játékot.

Figyelt kérdés

2013. jún. 22. 19:54
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%

attól függ, hogy mennyit játszottál egyéb fps-ekkel, és azokban mennyire vagy jó. Először én a metro cq-t ajánlom, meg noshar canals tdm-et, max 32 fővel, ezeken könnyen ki lehet tanulni, hogy melyik class mire való (kivéve engineer, arra nagy pálya kell), tanulásra továbbá bármelyik rush pálya megteszi, mert nem vannak rajta szétszóródva az emberek, látod hol van a csapatod stb.

jó szórakozást :)

2013. jún. 22. 20:30
 2/11 anonim ***** válasza:
65%
Minden kezdet nehéz. Ha a 64 fős csatákat kerülöd eleinte, és inkább mész 32 fős szerverekre, akkor még sikerélményed is lehet.
2013. jún. 22. 20:33
 3/11 A kérdező kommentje:
Van fps tapasztalatom bőven, de mindenki azt hajtogatja hogy ez más. Ezért is voltam kíváncsi. Például hallottam azt hogy ha szembe világítanak akkor megvakul az ember... Ebből nem tudom mennyi igaz.
2013. jún. 22. 20:46
 4/11 anonim ***** válasza:
65%
ha van tapasztalatod, akkor ne aggódj, ez is csak egy fps, a lámpás köcsögökből már kevés van, és nem is olyan durva hatású,
2013. jún. 22. 21:10
 5/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. Megpróbálom megfogadni a tanácsokat. :)

Még egy kérdés ha nem pofátlanság. Magyar klánok vannak?

2013. jún. 22. 21:17
 6/11 anonim ***** válasza:
65%
vannak, nem is egy, a battlefield.hu-n lehet nézelődni
2013. jún. 24. 08:46
 7/11 anonim ***** válasza:
65%
Még annyit hozzáfűznék (nem tudom, hogy az a tapasztalat CoD-ból származik-e), hogy legyél jó csapatjátékos. Anélkül egyrészről egy idő után unalmas lesz, másrészről a csapattársak sem tolerálják a vérpistiket...
2013. jún. 24. 15:01
 8/11 A kérdező kommentje:
Ma kezdtem el, próbálok az lenni, de kicsit még nehéz. és igen CoD tapasztalat a nagy része. Már rájöttem hogy az a taktika ami oda kell, az itt nem lesz elég.
2013. jún. 24. 15:58
 9/11 anonim ***** válasza:
65%
Szerezz társakat, akikkel tudsz skypon beszélni, és összedolgozni velük.
2013. júl. 2. 08:07
 10/11 anonim válasza:
Kuld el a battlelog neved és tolhatjuk együtt. :)
2013. júl. 30. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!