A fable 2 jobb mint a fable 3?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdezem mert imádom a fable 3-at és az a2. kedvenc játékom és tudni akarom hogy a fable 2 van jobb e mint a fable 3-om.2013. júl. 22. 20:02
1/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem oda írni hogy miért.
2013. júl. 22. 20:03
2/5 anonim válasza:
mind kettőt sokszor végig vittem már, és nekem a 2 jobban tetszik sokkal,egyrészt a storyja miatt másrészt pedig az egész felépítés miatt is a fable 3-ban nem tetszik a menü sem az a térkép a 2-ben nekem a területek is jobban tetszettek. Ezen felül a 3 is élvezetes volt :)
3/5 anonim válasza:
nekem is a 2- es jobban tetszet. ott sok jo küldetés is volt, a 3-ban nem mondanám ezt... szerintetek a 4-es milyen ?? most azon gondolkozom, hogy meg e vegyem.
4/5 A kérdező kommentje:
Nincs olyan.
2013. aug. 5. 01:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!