Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Melyek a legjátszottabb FPS...

Melyek a legjátszottabb FPS játékok?

Figyelt kérdés

Crysis 3 elvileg kihalt, BF3 meg lassan kihal a 4 kijövetelével, CoD-ra is még várni kell, akarok valami fps játékot venni, de nem tudok dönteni. BF ellen azért vagyok mert megint jönni fog gondolom valami új hülye dlc ami megint 5k...

Semmi jó fps-t nem találok, TitanFall elvileg jövőre.

2013. júl. 20. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:
A listán még mindig a Doom az egyik legnépszerűbb.
2013. júl. 20. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Bf3hoz már nem jön több DLC, de valami fantasztikus játék, vedd meg, ha úgy gondolod!
2013. júl. 20. 22:45
 3/9 A kérdező kommentje:
Még amikor megjelent megvettem, tényleg jó játék, de kiadták a dlc-ket, és külön venni kellett, normál szerókon meg alig voltak. Most megvenném az lenne hogy jön a bf4 és kihal a bf3, de a bf4hez megint jönnének a dlc-k és ugyan így járnák :S
2013. júl. 20. 22:47
 4/9 anonim ***** válasza:
De most már alapból van a Premium Edition
2013. júl. 21. 00:29
 5/9 anonim ***** válasza:

Titanfall valamikor tavasszal lesz

Black Ops II-n ha minden igaz még vannak akárcsak Bf3-on

az új játékok megjelenésekor meg annyira biztos nem ritkulnak meg rajta az emberek

2013. júl. 21. 01:06
 6/9 anonim ***** válasza:

Team Fortress 2.

Egy ideje már ingyenes és még mindig az egyik legjobb FPS.

2013. júl. 21. 07:45
 7/9 A kérdező kommentje:
TFeltem is, és szerettem, mind addig amíg nem lett ingyenes, onnantól folyamatosan egyre szarabb patchek jöttek. Ingyeneseknek este a sapka droppok nekem megeste a kis szarok, kicsit vicces.
2013. júl. 21. 12:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Random is random.

Egy ingyenes játékos is lehet szerencsés.

Én 2007 óta játszottam vele (Grizzled Veteran vagyok), mégsem zavarnak az ingyenes játékosok.

2013. júl. 21. 16:28
 9/9 anonim válasza:
Szerintem Cod2 volt a legjobb ,kár hogy kihalt!
2014. márc. 8. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!