Mi a véleményetek a Dota 2 játékról?
Én szeretem, szerintem jó játék, élvezetes, izgalmas, sokat nem tudok róla írni, játszani kell.
Amit nem szeretek benne:
Oroszok. Mindenhol ott vannak, angolul sok nem beszél, csak "cyka"zik.
Retardáltak. Néha sajnos annyira hülyék lesznek a csapattársak, hogy a játék kb. 1v5 lesz.
Premadek, tehát ha az egész ellenséges csapat egy előre megszervezett csapat csupa jó játékosból, és mivel ismerik egymást ezért nagyon jó a kommunikációjuk, ha egyedül játszol, nincs esély ellenük (habár már van solo matchmaking, ahol mindenki egyedül játszik).
Én azért szeretem jobban, mint a LoL-t, mert sokkal szabadabb. LoL-ban van 5 féle különböző szerep, amit ki kell venni minden játékban, de Dotában sokkal több lehetőség van. Ezen felül nem kell megvenni a karaktereket, és kevesebb kisgyerek is játssza.
Én félévet játszottam a Lol-al , de miután kipróbáltam a Dota2-t, nem értettem hogy tudtam annyi ideig azzal a szar Lol-al játszani.
Egyszerűen sokkal több lehetőség van a játékban.A supportnak nem csak annyi a dolga hogy szotyizik a bokorban meg rakosgatja a wardokat.
-Dota-ban a dzsungelből ki kell húznia a creepeket a lane-re, így a dzsungel creepek megölik a tiedet és ezzel nem kapja meg ugye a te creepjeidért járó xp-t.
-Van egy ring of health nevezetű item ami +5hp regen/secet ad.Ha pl a társadnak low hp-ja van ezt oda tudod adni neki és legalább addig is több hp-t kap.
Ezen kívűl még sokkal több lehetőség van mint a lolban.
Nekem jobban tetszik hogy a spelleknek a range sokkal nagyobb.
Sokkal balanceoltabba a dota.Lolban ha egy supportnak van mondjuk 4 killje akkor a spellje már sebez vagy 30%-ot az ellenségre.
A Lolban 1000-szer idegesítőbbek a 10 évesek akik azt hiszik ők a nagy prók és fikáznak mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!