MIért nem indul el a The sims 3 kiegészítők közül egyik sem? Magyarázat lent!
Figyelt kérdés
Megvan nekem az eredeti The sims 3 alapjáték, és töltöttem le mellé kiegészítőket és egyiket sem viszi, hanem azt irja ki hogy hiba történt, keressem a naplóban.De ilyen sehol sincs. Ráadásul már az alapjáték sem indul emiatt a hülye origin miatt. Mitt lehet ilyenkor tenni légyszi segítsetek!!!2013. júl. 20. 16:39
1/5 anonim válasza:
Milyen géped van??Mert , a legtöbb gép nem elég jó hogy lejátsza a 3-at nekem se megy , csak a kettes.:(lehet hogy nálad is ez a gond!:)
(Ha hasznos volt a válasz lécci nyomj zöld pacsit!! kösziii)
2/5 A kérdező kommentje:
de nekem eddig lejátszotta csak miután tettem fel mellé kiegészítőt, az egész elcsesződött
2013. júl. 20. 18:07
3/5 JohniDaren válasza:
Nekem sem bírja a letöltött kiegészítőket, töröld le őket a vezérlőpulton és akkor jó lessz az alap, sajnos ha kiegészítőket akarsz, meg kell őlet venned mint nekem is. :(
4/5 A kérdező kommentje:
hát akkor gyűjteni kell rá, de azért köszi a segítségeteket!!!
2013. júl. 21. 19:14
5/5 anonim válasza:
már máskor is hallottam, hogy nem megy együtt a letöltött az eredetivel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!