Bruzsi kérdése:
The Sims 3 kiegészítők közül melyik (ek) a legjobb (ak)?
Figyelt kérdés
Véleményt is kérek, hogy miért, meg hogy milyen újítások vannak és ilyesmik :D2013. ápr. 29. 10:33
2/12 anonim válasza:
Szerintem (nem próbáltam) a kettes lehet a legjobb, mert abba vannak pacik
4/12 anonim válasza:
bocs, petset akartam írni:)
egyébként meg az utánam válaszolónak írom, hogy a kettesbe is vannak:/
www.youtube.com/watch?v=UP1URC7Ecnk
bocs(hehe)
5/12 anonim válasza:
aha amit erröl az oldalrol lehet letölteni
modthesims
erröl még én is letudtam tölteni cigit a sims 3 ba, de a SIMS 2-BEN NINCSENEK LOVAK
http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__2081783-t..
sims 3 ba vannak, még unikornis is van
6/12 anonim válasza:
7/12 anonim válasza:
Pedig már sokan írták, hoyg nekik mozognak a lovak:P
8/12 anonim válasza:
bocsi hogy keson irok, de nekem a legjobban a vilag korul, az alomallasok es az evszakok. hogy miert? mert szuper ruhak vannak hozza, meg tobb tevekenyseg erheto el benne.. pl a gyerekeknek van szunet:p
9/12 anonim válasza:
oké, ha nem hiszed el nekem m1, de én is letöltöttem azokat a poseoboztokat, és tökjó háttérképeket csináltam :DDDD
10/12 anonim válasza:
sims 3 egyetemi évek az királyság...Vagy az évszakok mert tele van vásárakal nekem az tetszik benne egjobban amikor a barnító kabinba tul barnulnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!