Nálam miért rossz gta 4 grafika?
2013. júl. 19. 19:24
1/5 PawahDani válasza:
Attól függ hogy ez konzolos(nem hiszem) vagy PC-s,
amúgy amikor letöltötted akkor megsérülhetett vagy gyenge hozzá a géped!
Töltsd le még egyszer(ne ugyanonnan), ha rossz akkor gyenge hozzá a géped, ha jó akkor jó :)
2/5 A kérdező kommentje:
Igen gépen játszok!
2013. júl. 20. 18:44
3/5 A kérdező kommentje:
De nem sérült mert eddig jó volt most lett ilyen :/
2013. júl. 20. 18:45
4/5 anonim válasza:
Nekem akkor ilyen,ha megvan nyitva egy másik ablak.Nincs neked valami játék közbe megnyitva?Mert ha igen akkor zárd be és hát ha jó lesz
5/5 PawahDani válasza:
Nekem konzolra van meg a GTA IV (PS3), így nincs ilyen problémám. De, ha ez a hiba bekövetkezik, akkor visszatölti fura, szabályos alakokban, vagy nem? És, ha igen, akkor mennyi idő múlva? Mert ha visszatölti, akkor újra akarja tölteni a részecskéket, és ez neki valahogy nem sikerül, de aztán mégis, ami azt hiszem a processzor bűne, ha meg nem tölti vissza, hanem szinte a semmiben lógsz, akkor viszont teljes a káosz, mert nem tudja betölteni (szerintem) a processzor, és akárhányszor próbálja nem sikerül. Szóval itt szerintem processzor van a dologban, szóval a processzor a levesbe, és vegyél helyette másikat, de én nem tudom, szóval ne hallgass rám, nem értek túlzottan ilyesmihez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!