Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valami jó játékot irtok? Légyszi!

Valami jó játékot irtok? Légyszi!

Figyelt kérdés
én nem találok semmi jót :(
2009. okt. 20. 16:16
1 2
 11/18 anonim válasza:

Ha rám hallgatsz barátom, akkor kihagyod a Harry Potter 6. részének Pc-re való játékát! Kb 4 óra alatt végigtoltam az egészet, NO STORY, a minimálisnál is kevesebb cselekmény, és alacsony színvonal. Olyan az egész, mintha valami rossz minőségű Hollywoodi film, dobozos tejhez való ajándék mini játékverziója lenne:S Én nagy Potter fan vagyok, az összes könyvet, az összes filmet, és az összes gamot végig nyomtam, rengetegszer oda vissza, és szerintem kimagaslóan, a legélvezetesebb epizód Pcre, az az 5. illetve egy picit halványabban ugyan, de nem utolsó sorban a 4. rész.

Egyébként ha jó játékot szeretnél, akkor csak ajánlani tudom neked, a Stronghold Crusadelt, minden idők leg zseniálisabb stratégiai játékát, ennek az összes többi részét, kivéve talán a Legutolsót, bár ha reaktor szintű géped van, akkor igen játszható, de a haladó rendszereket felfalja. Ott van még a Call of duty, A Battlefield, a Colin Mcray Rally részek, az Assasin's Creed, a Mass effect, a Brothers in Army, a Vietkong, a Tomb raiderek, és hát a maiak közül a Risen amivel én is most játszom. Szóval igencsak bő a választék amint azt látod:)

2009. okt. 25. 02:33
 12/18 A kérdező kommentje:
oksa.köszi
2009. okt. 25. 10:34
 13/18 anonim ***** válasza:
Aknakereső :P...De viccen kivül:a most megjelenő COD:Moderwarfare 2-ről azt mondják nagyot fog ütni ;)
2009. okt. 25. 19:39
 14/18 A kérdező kommentje:
oks.köszi a válaszokat.
2009. okt. 26. 18:03
 15/18 anonim ***** válasza:
U.I.:annak a retardáltnak a ki a marok marcsát irta:mondja már meg nekem milyen erös gép kell hozzá :P am még a cod 4 és a Far Cry 2 is jók de a cod 6 mindenképp! jó játékot!!! :D
2009. okt. 31. 13:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Battlefield 2

Soldner secret wars

2009. okt. 31. 13:52
 17/18 A kérdező kommentje:
oks.-köszi.most elvagyok ezekkel...:D
2009. okt. 31. 17:30
 18/18 anonim ***** válasza:
2009-10-25 02:33 nek üzenem hogy igen én is 4 óra alat végigcsináltam de kül az 1 2 3 azok jók csak szar a grafika :D
2010. jan. 29. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!