Cherry13 kérdése:
Honnan tölthetem le a Call of Duty 2 játékot?
Figyelt kérdés
csak multizni szeretnék vele2011. nov. 5. 19:42
1/3 anonim válasza:
A multihoz cd kulcs kell, amit a gyári játék dobozában találsz...ezért nem érdemes nagyon még használtan sem megvenni, vagy tényleg csak úgy, hogy nem használták még egyszer sem azt a kódot, "nem avatták fel".
Nekem meg volt feltörtben, de csak single-t lehetett vele, úgyhogy végül meg kellett vennem a gyári játékot, 1800 Ft.-volt, szerintem nem éri meg tökölni vele...
Egyébként valahogy meg lehet oldani a feltörést és multizni, legalábbis a 4-et már láttam így és multiztak vele. Na az a srác tuti nem adott pénzt érte, akkor jött be, úgyhogy volt vagy 10-12 rongy a játék. :D
2/3 anonim válasza:
A 2-vel is lehet multizni csak le kell tölteni a xfire-t és ott ha felinstaláltad akkor rákereshetsz a tört szerókra .
3/3 anonim válasza:
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!