Van-e Pokémonos játék ps2-re?
Nekem az újabbak már nem jönnek be régi gba Fire red régi pokemonokkal az jó volt...
Vagy csak nekem nem jönnek be az új "pokemonok?"
Nem, elég sok embernek, de ezt elég hülyeségnek tartom. Ugyanolyan jók az új dizájnok (sőt, sok esetben még sokkal jobbak), mint a régiek, és csomóan csak azért nem szeretik őket, mert hogy nem azokkal nőttek fel, meg jaj, ezeket még nem ismerik.
Egyébként az 5. generációs játékok (Black/White és a folytatásai) messze a legjobbak lettek eddig, és ezt úgy mondom, hogy én már azelőtt is Pokémonoztam, hogy Magyarországra bejött volna az anime.
Amúgy a FireRed/LeafGreen pont, hogy csak egy remake, a Red/Blue volt az eredeti sima Game Boy-ra, a FR/LG a Ruby/Sapphire után jött ki, amiben más a 3. generációs Pokémonok voltak... Tehát akkor azok is "régi" Pokémonok? :D Végülis már több, mint 10 évesek azok is, tehát...
Fire red legalább szines volt azért játszottam gba-sat nem a gb-t Ott is pokeliga után mikor bejöttek az új pokemonok hamar beleuntam
Végül is az is lehet hogy mert nem ismerem őket még a 2ik generáció oké de többi ahh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!