Játszottatok az Amnéziával? (RPG játék. )
Én nagyon szeretem,jó kis játék. Főleg mert magyar. Ill magyarul beszzél,s ir ki mindent.(Sajnos nem vagyok angol zseni)
Más RPG játékot nem ismerek,nem szoktam játszani nagyon.
Ezzel még a barátom 10 éves unokatesója is szeret játszani:)
24/L
Én vagy 6-8-szor. de kár, hogy a készítőgárda abbahagyta a játékfejlesztést (elpasszolta másoknak). A legelső végigvivésnél az egyik legrosszabb befejezést kaptam (tiffany meghal, az őrült kiléte is titok marad). De végül sikerült a legjobb befejezés. Köszönöm a válaszokat!
12/F
Sziasztok,
Én is játszottam az Amnéziával, a Jani a Hős és a KóterGame után a harmadik magyar rpg makeres játékom volt.
Nagyon jó volt, a tápolást untam már mint a bűnt a körökre osztottsága miatt, és hogy egy helyen kell tápolj órákat, mondjuk ez nem a játék egyedisége, eddig nem láttam olyan játékot, ahol ne kellett volna káromkodni a tápolás és az erős bossok miatt, de ezeket leszámítva ha csak a történetet nézzük, nagyon király volt.
Korábban kérdezte valaki, hogy ki az igazi főgonosz: Stella.
Milyen játékokat ajánlok: Jani a hős, Kóter Game, School Túlra, Kóter sztrájk, A kapu, Honto, Niton - Az elveszett világ, Syborg Pacman sorozat, Dog ent. - Kutyacsont :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!