Bothdani15 kérdése:
Játszottatok már a road to fame játékkal? Ha igen milyen a játék, tetszett?
Figyelt kérdés
szeretnék a játékról tudni valamit köszi2011. júl. 8. 15:56
1/9 anonim válasza:
Én játszottam már vele. Nekem az irányítás nem adta...
2/9 anonim válasza:
3/9 anonim válasza:
A grafika se nagy szám.Az a jó ebben a játékban, hogy nem kell neki nagy gép és el lehet vele ütni az időt. Annyira nem rosz, csak az irányítás nem a legjobb. De ez csak az én véleményem, próbáld ki és meglátod neked bejön-e.
4/9 anonim válasza:
Kiskoromban (10 év alatt) valamelyik pc-s újságba benne volt.
Akkor tetszett, de ma már max egy fél órát tudnék elhülyülni vele.
5/9 anonim válasza:
régebben pcguruban volt , már akkorse tetszett elég gagyi az irányítása és hát ebbena műfajban vannak sokkal jobb játékok is.
6/9 A kérdező kommentje:
hát megnézem milyen lesz de az írányítás robléma miatt nem fog nagyon bejönni köszi mindenkinek
2011. júl. 8. 21:53
7/9 A kérdező kommentje:
hol tudnám letölteni?
2011. júl. 9. 10:50
8/9 anonim válasza:
Sajnos sehonnan...én is megpróbáltam letölteni...de ami linkek vannak azok már nem élnek...meg amit letöltesz az nem is az hanem tök másik program, meg egyáltalán.
Lévén, hogy több, mint 5 éves magyar játékról van szó.
Egyszer régen már kijátszottam...most is szerettem volna...de erről ennyi...
9/9 anonim válasza:
Az nCoreon fent van. Én most töltöm le. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!