Xbox 360 ba a Jasper alaplap mennyire megbízató? 3 led hibás lehet? Több lent
Most RGH-ztatom a boxom és mondták hogy ezzel be lehet állítani a ventiket és jobban hűt.
Ja amúgy xbox 360 elite.
Kösz előre is.
Nekem egy RED Elit 120Gb (Residend Evil-ös) Jasper konzolom van lassan 5 éves és kifogástalanul működik.
Ha RGH-t rakatsz rá csak is "Wadarr"-nál ő a legnagyobb szaktekintély az egész országban ha moddolnám valaha is a gépem (ami nem történik meg) biztos hogy hozzá vinném mivel sok helyen csak barmolnak.
Az #1. Vagyok.
Ha a burkolatot leszeded akkor keresztet vethetsz az Xbox360-ra ugyanis a gép hűtése így van kitalálva.
Ahogy az előző válaszoló,én is 10-12 órákat tolom multiban,és semmi gondom sincs.
#1.vagyok.
Én úgy oldottam meg,hogy egy asztali ventilátorral fújatom a gép jobb oldalát 10-15cm-ről,(játék közben is ha érzem hogy melegebb,és kikapcsolás után egy 5 percet),és érezhetően visszahűti a gépet.
A konzolt célszerű úgy elhelyezni hogy kb. a ventilátor közepe felső része azonos magasságba essen a konzol jobb oldalával,és úgy állítsd hogy pont telibe kapja a levegő szemből a lukacsos részt.
Hogy bevált az bizonyítja,hogy a konzol lassan 5 éves.
Hát van két ventim csak még nem oldottam meg az áram ellátást.Nem tudom usb ről kapja a bxoról vagy máshonnan.
Tied honnan kapja?
Sehonnan,én egy asztali ventilátort használok 5 éve az 220Volt-ról megy és 3 fokozatú.Mint írtam,csak rásegítésnek használom + kikapcsolás után kifújatom a meleg levegőt a gépből ami 5-6 perc.
Ezért nem is kellett bágerolni semmit a gépen.
De ha profi cuccot akarsza gépbe akkor a "Whisper Legacy"-t ajánlom minden fajta kábel a csomagban amire szükség van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!