Xbox 360 jasper alaplap kérdésem lent?!
Én egy overcoolt tetetnék bele maximum.
Ezek már jóval jobbak, mint az első generációs darabok.
Slimen nem gondolkoztál?
A ps3-at nem kell szidni, elférnek egymás mellett, legalább van verseny:P
Értem, tehát az a bajod vele, hogy nem lehet feltörni. :)
PS3at csak 3.55ös fwig lehet feltörni, ez kb 2011 eleje.
Azok a játékok indulnak el, amik ezt kérik + még 1-2 játék, amit megoldottak, mert a kulcs kikerült egy patchel :) pl LA Noir vagy Duke Nukem és a most megjelent Uncharted 3 és a Battlefield 3, de elvileg az unchartednél van valami napló bug, hogy lefagy, de gondolom valami fix rá.
Van most egy usb-s eszköz, a jailbreak, amivel elvileg lehet futtatni újabbakat is, de ha jól tudom, akkor ki kell írni a játékokat blu-ray lemezre, + még a jailbreak ára, ezért én inkább azt mondom, akkor már inkább eredeti játék:) (Volt régebben 3.41hez, én a most megjelentre gondoltam, ami lehet ugyan az, ezt nem tudom)
Xboxnál a régi gépeket könnyebb törni, az újaknál már kicsit trükközni kell, én nem ajánlom a flash, régen feltette az ember az Xtreme-es FW-t, aztán ment a játék, manapság már lassan 3 hónaponta jönnek az újak, most jelent meg a 2.0ás, de elvileg már jövő év elején jön a 2.1...
Most jelent meg a Reset Glich hack, amivel gyakorlatilag mindent meglehet tenni a boxal.
Csak felmásolod a játékot és elindul, a dashboard verziószáma lényegtelen, csak annyit kell tenni, hogy letöltöd a dvd-t egy egyszerű 2 gombos programmal kicsomagolod az isot, aztán felmásolod és játszol, támogatja a DLC-ket és tudsz játszani az ilyen gears of war 3 féle 1 hónappal előtte kikerülő játékokkal is.
És támogat minden HDD-t a box legyen az külső vagy belső bármilyen méretig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!