Mi lehet a pc baja? Adott egy MSI G41M-P26 alaplap 3Ghz-es 775-ös intel prntium proci,2gb memória,250gb samsung SATA hdd,400W tápegység.
Üdv mindenkinek!
A konfig nemrégiben elkezdett állandóan kékhalállal leállni mind win xp mind pedig win7 rendszerekkel.
100%ban csinálja pl szabálytalan leállítás( áramszünet) után. Most odáig jutott már a dolog, hogy napi szinten újrta kellett rakni a gépen a rendszert.
Memóriateszt 4.5órán keresztül futott, de hibát nem talált.A proci nem melegszik túl, sem a memória. Mi lehet a probléma!
lehet hogy a vinyó adta fel a harcot. nézz kondíciót hd sentinellel.
vagy a táp.
HMMM...KB 2 hónapos a konfig, a winyók viszont régebbiek.
Az előző gépemből raktam át.
Itt ugyan a S.M.A.R.T. nemtudom micsoda( azt tudom, hogy valami védelmi ellenörző dolg) Szóval ez a dolog kihasal a winyókra ugyanis van benne egy ide-s is mint háttértár.
Viszont ez előző gépben semmi gondja nem volt egyiknek sem....kb 1 hónapja pedig ujra lett formázva és particionálva mind a 2 merevlemez Az új konfig pedig az elejétöl fogva kiírta a smart hibát. Próbáltam egyébként egy 3.merevlemezzel is, de azzal is ugyan ez volt a jelenség...ez az utóbbi hdd meg ebben a gépben van amirök írok...de amint látni itt gond nélkül működik!
Alaplapon 3szor volt bios-frissítés.. a legutóbbi alkalommal visszaraktam az egyel régebbi biost...de nem javult semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!