Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Lol-ban hogyan találhatok...

Sanyi1234567890 kérdése:

Lol-ban hogyan találhatok magyar csapatot az EU West szerveren?

Figyelt kérdés
EuNe szerveren van 30-as számlám de most kezdtem egy újat az euwest szerveren (lv5) és az lenne a kérdésem hogyan találhatnék magyar csapatot 5v5 vagy 3v3 -ra?

2013. júl. 15. 20:34
 1/2 anonim ***** válasza:
Haverjaid közt esetleg, vagy keresel.
2013. júl. 16. 00:57
 2/2 anonim ***** válasza:

ha nem gáz, hogy csajjal játszol akk itt vagyok én pasimmal és haverjaimmal.

3v3ra megvagyunk már de 5v5re keresünk még embert :)

bloodycica néven keress meg EUW-n napi soksok órát vagyok aktív...éjjel-nappal megtalálsz :)

elviszünk majd pár teszt meccsre (3v3 és 5v5 mapon is) aztán ha tetszel beszélünk a többiről.

skype legyen MIKROFONNAL különben ne is keress ;) a többit majd online...ha sokat káromkodsz, flamelsz, gyerekesen viselkedsz akkor inkább kerüljük egymást mert mi ezt nem tűrjük még a legjobbtól sem (ugyanis leginkább a játékra szeret figyelni a teamünk).

egyébként lolhungary-n is sokan vannak EUW-ről (is meg máshonnan is) szal ott is lehet keresgélni.

2013. júl. 16. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!