WoW-ban hol van több magyar Ragnán vagy Arathoron, illetve melyiket ajánlanátok?
Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 19:07
1/7 Csiß válasza:
Szerintem ragnán van több magyar (eleve játékos is a ragnán van több).Ajánlani nem tudok.Neked kell döntened mert ragna pvp,arathor pve szerver.Te döntöd el,hogy melyik fekszik neked.
2/7 anonim válasza:
Én ragnán játsztok itt is megy ugyan úgy a PvE magyar PvE klánok is vannak, tehát én ezt ajánlom. (De hun chatet csak saját felelősséggel olvass! :) )
3/7 anonim válasza:
gyere kazzakra magyar raidgroup sokan vagyunk heti 3 raid :)) nevem: expenia
4/7 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a válaszokat.
Végül is Arathor mellett döntöttem. :)
2013. júl. 21. 16:55
6/7 Csiß válasza:
Btw indítottam ragnán egy kis rugó altot (horda oldalon).Bámulatos az eltérésa a populációban.Annyian voltak OG főterén,hogy lementem 25 fps-re xD Arathoron jó ha 5-en lézengenek csúcsidőben ugyan azon a helyen.Ragnán kb 70 player lehetett.Ah-ba berakok valami low lvl kacatot és 10 percen belül viszik is.Arathoron napokig árulhatom mire elviszik.
7/7 anonim válasza:
Ha akarsz pvp-zni is NE MENJ ARATHORRA. Én ott voltam, és borzalmas a pvp rész. Régebben volt egy klán, de nem tudom léteznek-e még. EGY!! nem több. (alli oldal, hordát nem tudom)
Ha viszont soha nem akarsz pvp-zni, akkor Arathor, Ragnán kiegváltásnál meg raid-időben előfordulhat h sor van, bár szerintem már annyira sokan abbahagyták, h ez nem jöhet elő, de amikor kijött a panda, várni kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!