Gear of War telepítési probléma?
Figyelt kérdés
Előre leszögezném hogy a játék eredetiben van meg. Na szóval nemrég úgy döntöttem hogy előveszem újra ezt a játékot mig el nem készül a Far Cry 3 magyarítása. Berakom a dvd-t hogy telepítsem és ekkor jött a meglepetés nem tudom telepíteni mert a dvd szerint már telepítve van. Megnéztem a megadott helyet de ott nincs semmi sőt még a mappa sem létezik megnézem a vezérlőpult programok eltávolítása fülén, ott is azt írja hogy fent van megpróbálom uninstallálni de hát ugye ami nincs fent azt nem lehet. Van valakinek valami öttlete mit kezdjek ezzel?2013. júl. 14. 07:36
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!