Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox 360 szeretnék vásárolni?

Bodi10 kérdése:

Xbox 360 szeretnék vásárolni?

Figyelt kérdés

xbox 360 szeretnék vásárolni csak pár dolgot nem mi az hogy jasper alaplapos van másik is és az mitöl különbözik töle?

mit jelent az hogy slim? és mit jelent az hogy ennyi és ennyi gb-os mint pl:xbox 360 slim 250 gb.

2013. júl. 13. 20:04
 1/5 anonim válasza:
Az elsőt nem tudom, de a slim szó szerint vékonyat jelent, igazából itt is mivel vékonyabb lett az előző verzióhoz képest. Plusz gyorsabb, és halkabb. Gb (gigabyte) a merevlemezének a mérete. De ha ezt nem érted akkor kéne egy informatika óra:) (ezt nem sértésnek szántam).
2013. júl. 13. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:

A Jasper az 2008.Szeptemberben jött ki erre már nem jellemző a 3LED mert 65nm technológiával készült a GPU,és a CPU is.(Az enyém most lesz 5 éves és kifogástalanul működik).

Ahogy az előttem válaszoló írta a Slim 2010 Júniusban jelent meg ezek már 45nm technológiát használnak a GPU és a CPU-nál.Mint ahogy az előző írta azért érdemes a 250GB-at megvenni hogy fel tudd telepíteni a játékokat a HDD-re és onnan futtatni.

[link]

2013. júl. 13. 22:40
 3/5 anonim ***** válasza:
A játékokat azért kell HDD-ről futtatni mert így kíméled az olvasót,gyorsabbak lesznek a betöltések és halkabb lesz a géped is + ráférnek a letöltött tartalmak pl: DLC-k,hátterek,játékos képek,játék demók,avatar cuccok stb..
2013. júl. 13. 22:44
 4/5 anonim ***** válasza:

ha jól tudom a jasper alaplaposak a régebbiek, de ebben nem vagyok biztos

a slim az újabb változat, kisebb, vékonyabb és valamivel jobb mint az eredeti fat, főleg mert már ki vannak javítva a hibák

[link]

(alsó fat, felső slim)

a GB ahogy írták a merevlemez méretére vonatkozik, de nem érdemes szerintem 4 GB-osat venni, csak 250 GB-osat

2013. júl. 13. 22:45
 5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen válaszokat :D
2013. júl. 15. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!