Xbox 360 szeretnék vásárolni?
xbox 360 szeretnék vásárolni csak pár dolgot nem mi az hogy jasper alaplapos van másik is és az mitöl különbözik töle?
mit jelent az hogy slim? és mit jelent az hogy ennyi és ennyi gb-os mint pl:xbox 360 slim 250 gb.
A Jasper az 2008.Szeptemberben jött ki erre már nem jellemző a 3LED mert 65nm technológiával készült a GPU,és a CPU is.(Az enyém most lesz 5 éves és kifogástalanul működik).
Ahogy az előttem válaszoló írta a Slim 2010 Júniusban jelent meg ezek már 45nm technológiát használnak a GPU és a CPU-nál.Mint ahogy az előző írta azért érdemes a 250GB-at megvenni hogy fel tudd telepíteni a játékokat a HDD-re és onnan futtatni.
ha jól tudom a jasper alaplaposak a régebbiek, de ebben nem vagyok biztos
a slim az újabb változat, kisebb, vékonyabb és valamivel jobb mint az eredeti fat, főleg mert már ki vannak javítva a hibák
(alsó fat, felső slim)
a GB ahogy írták a merevlemez méretére vonatkozik, de nem érdemes szerintem 4 GB-osat venni, csak 250 GB-osat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!