Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Valaki mesélne a Shadow of...

Valaki mesélne a Shadow of the Colossus-ról?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nagyon tetszik a Shadow of the Colossus, az eddigi legjobb Ps2-es játék amin eddig játszodtam. Már a 3. végigjátszásnál járok, de még mindig nem tudok sokat a játékosok nevein és a történeten kívűl. Tehát a történetet megértettem, de nem nagyon tudtam lefordítani amit a Wikipédián írnak róla mivel ott csak angolul van.

Azt szeretnénm kérni, hogy írjatok néhány érdekességet a játék készítéséről, a kolosszusokról és hogy miyen kritikákat kapott a játék.

Őszintén kérlek titeket, hogy normális válaszokat írjatok, és olyanokat amelyek segítenek és hasznosak! Előre is nagyon köszönöm

2013. júl. 12. 19:42
 1/1 anonim ***** válasza:

a főszereplő felakarja támasztani halott kedvesét, de ehhez előbb le kell győznie a 16 colossust

lényegében ennyi, de tényleg :D

a játékot a Team Ico csinálta, akik az Ico c. játékot is

Mindkettő legendás játék, noha az Ico kicsit ismertebb ha minden igaz

készülőben van egy új játék is tőlük, a Last Guardian, ez is PS exkluzív lesz, én már nagyon várom :D

2013. júl. 22. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!