Shadow of the Colossus?
Ha az ICO ra gondolsz akkor itt egy videó :
http://www.youtube.com/watch?v=v_mzgslIGTU
5perc után beszél a SotC-ról .
Na megint az Otherworld ennél igénytelenebb link nemvolt?
Akkora szánalom az egész Otherworld mint a franc! Nem tudnak játékot tesztelni sem pedig kulturáltan véleményt nyilvánítani.Csak másolják a gametrailers-es videókat és minden gamet leugatnak ezért nem is nézem őket mert egy-két videót láttam tölűk és komolyan mondom összeverném a tesztereket már ha lehet őket annak nevezni.
Nézétek inkább a GameTeve-t sokkal színvonalasabb.
Kedves … akárki.
Végre egy szájkaratés, olyan kevesen vagytok a neten. Érdekes, hogy kultúrát reklamálsz, miközben "összevernél" másokat (ha fel tudnál tápászkodni a fotelből).
Egyébként én sem okvetlenül értek egyez az otherworld tesztjeivel, de legalább kimondják a véleményüket.
A színtelen-szagtalan GameTevét meg inkább hagyjuk, amellett, hogy SOHA semmilyen játékot nem húznak le (amiket egyébként 100%-ban warezben tesztelnek) a Star Warsos Xbox360 bemutatónál éppencsak nem verték ki egyenes adásban. Gondolom az is merő véletlen, hogy az ow-t kábé 2.5x annyian nézik, mint a tevét :)
Hogy a témához is hozzászóljak a SotC szerintem zseniális játék, a PS2 egyik legjobbja volt anno és ma is élvezhető. Mindenképpen próbáld ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!