Mi ezeknek a Metin2Mester szavaknak a jelentése?
MAP1
MAP2
MAP3
MAP4
MAP5
MAP6
optolás
buffolás
rúd
A farmkarakter az amivel farmolsz. A farmolás annyit jelent hogy elmész mobokat vagy metinkövet ölni és ezáltal pénzt gyüjtesz.
A Buff egy olyan adott ideig ható fennmaradó varázslat, amely erősíti a karakter valamely képességét, vagy tulajdonságát. Magyarul pl. a sárkány sámán tud rád tenni buffot, ami lehet áldás vagy sárkány segítség, ezáltal többet bír majd a karaktered.
Az optolás az amikor egy tárgyadba pl. karkötő vagy nyaklánc bónuszt/bónuszokat raknak. pl. 2000TP vagy akármi...
A map az pályát jelent. MAP1 az az első pálya, ahol kezdtél. MAP2 elérhető MAP1-es teleport kapun túl. Keress rá google-ba és látsz képeket róla esetleg...
Azt én is tudom, hogy map1 és map2 különbözőek, de a többi mappal mi van?
Mi az a MAP4, MAP5, MAP6 stb...?
MAP4, meg MAP5 nincs sima hivatalos GF szerveren...! Tudom M2M-et krédezted, de én nekem arra nicns rálátásom.
Viszont egyszerű, ha googleba nem találod, akkor youtube-n írd be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!