Miért nem indul Metin2Mester?
A probléma az lenne ,hogy rákattolok a "Játék Start" patcher menüpontra lefut az ellenőrzés, bezárja a patchert kicsit tölt és ennyi nem hajlandó indítani a klienst.
Valaki segítsen légyszíves!
Újra fel raktam.
De így sem megy. :S
Belépek a patcherbe rákattintok az "Indítás" gombra betölt majd kilép.
Próbáltam már mind 2-őt...
És meg kell,hogy mondjam annyira kőnyűek mint az 1x1.
Attól még az M2M egy szar!
Okok: 1. Rengeteg (valós)pénz nélkül, nem mész vele semmire! Az Item Shop-ra van alapozva a játék, csak ott tudsz megvenni Normális dolgokat, ha pedig Yang-ért akarod megvenni ugyan azokat, Farmolhatsz az örökké valóságig, hogy legyen egy karaktered, ami normálisnak mondható!
Ha még azóta sem sikerült megoldani ennyi ötletem van :
- Ha van vírusirtó, kapcsold ki amíg be nem tölt a Patcher
- Ha nem a C:\ -n van a játék tedd át oda (Furcsa de nekem egyszer ez volt a hiba)
De a 7-es válaszolónak sajnos igaza van, SÉ nélkül esélyed sincs :/
Haverommal ha nem csesztünk el rá 7500 Ft-ot akkor 1-et sem, és még így is alig tudunk fejlődni pedig én még csak 105 ő meg 108-as, a 250-ből ugye :/
Szóval én inkább a Metin2Mester Next-et ajánlanám neked, ugyanaz a 2 játék csak a Next jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!