Melyik a jobb beyblade?
Már bocs, de egy : Ne írj így, mert elég ciki...bár, neked ez számít "menőnek"..-_- Szánalmas....másodszor : Feltett egy kérdést, és gondolom, olyanoknak szánta , akik szeretik ezt a rajzfilmsorozatot, nem ilyeneknek, mint te, akik csak cikizni tudják a másikat...mert te csupa tökéletesség vagy mi ?? -_- És miből gondolod, hogy olyan rossz ? Láttad már egyáltalán ? Baj van az egóddal, haver. -_-
Amúgy meg : Én a Metal Fightbe botlottam bele először, most a Metal Masterset nézem, de ha végignéztem a többit is, jöhet az eredeti ! :)) Gondolom, ezek a beyek abból valók ! :)
Köszi a választ!
Jó tudni hogy vannak értelmes emberek ezen az oldalon.Amúgy ezek a beybladek a Metal fury-ból vannnak.
Hát..ez az igazság nem ? :)) ÉS köszi :).
A Metal Furyból ? Már elkezdtem nézni, de mivel ennél a kérdésnél megtaláltam hol lehet megnézni magyar szinkronnal a Metal Masterst, inkább félbehagytam...úgyis tudom előre, hogy Ryuga meghal, vagy legalábbis többet nem szerepel, szóval...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!