Szerintetek vegyek Xbox 360-at?
Szerintetek megéri?
Főleg a GTA V miatt, ami majd most jön ki szeptemberben.
Xbox-on jó a játékélmény?
Előre is köszi
Mi a géped adatai?
Amúgy ez örök kérdés, hisz egy konzol jó, de költséges.
Szerintem mostmár késő, hidd el. Én úgy voltam, vele, hogy már 7 évig vágytam rá, ha te is évek óta vágysz rá, akkor nem tartalak vissza. :)
De szerintem már késő.
Pentium 4 2,4 ghz 1 magos
MX 440 VGA 64 mb
512 mb ddr ram
És mi ez a next gen?
Xboe, vagy mi?
Tényleg nem tudsz semmit? Azt hittem, hogy csak viccelsz...
A konzolok generációkra oszlanak a jelenlegi generáció az Xbox 360, Nintendo Wii és a PS3. Utánna, még ebben az év decemberében jönnek a következő, azaz 8. generációs konzolok, vagyis az Xbox One, PS4. A Wii U már rég megjelent!
Nyugodtan vegyél Xbox360-at van rá több mint 3200 játék,mire a jobbakat kipörgeted 1-2 év,és addigra lejjebb mennek a next-gen konzolok árai + ha van valami kezdeti hibájuk,addigra azt is orvosolják.
Mindenképpen Xbox360Slim-et vegyél 250GB-at (mivel a GTA5 is fel kell telepíteni) így fel tudod telepíteni a játékokat a HDD-re,és onnan futtatni,ezzel kíméled az olvasót,gyorsabbak lesznek a betöltések,+ halkabb lesz a géped is.
Itt a 2016-ig megjelenő játékok listája(ez még bővülhet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!