Melyik játékot ajánlanátok apámnak?
Figyelt kérdés
Szükségem lenne egy Nagyon élethű(grafikailag, és fizikailag is egyaránt) autós játékra, amelyek apám(39) is tudna játszani!2013. júl. 9. 20:46
1/8 anonim válasza:
NFS undergrand2
test driver
ford racing
de az én apá egy jó stratégiai játékon is eljátszik csak segiteni kellet neki eljátszot a red alert-el meg az age of empire 3-mal is !
2/8 anonim válasza:
DE ha te jó grafikai és fizikai játékot szeretnál ajánlom neked a flatout 2 !
mikor meglátam ez a képet engem meg győzött a játék :D
3/8 A kérdező kommentje:
Fizikailag úgy értettem hogy, nekimész a falnak széttörik, felrobban stb! Én is gondoltam arra, fent is van a gépemen!
Majd ha mondja, akkor mondom neki! :D
2013. júl. 10. 11:25
5/8 anonim válasza:
a flatout 2 olyan amijen nek mondod a fizikát törik,roban a kocsi majd egyszer próbáld ki neked is ajánlom :)
6/8 A kérdező kommentje:
,,Fent is van a gépemen!" Én már játszok vele, csak majd apámnak is mondom, hogy ha akar, akkor játszhat! :D
2013. júl. 10. 11:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!