Szerintetek milyen lett a GTA V gameplay?
Figyelt kérdés
Nekem nagyon bejött :D Főleg az a falbetörés. Vagy 15-ször tekertem oda vissza.2013. júl. 9. 16:25
1/8 anonim válasza:
Nagyon jó a grafika és ahogy betörte a falat az nagyon jól nézett ki de akkor most rombolható lesz a környezet??
2/8 anonim válasza:
Van már gameplay??!!! Meg kell néznem! :D
3/8 A kérdező kommentje:
1. Nem tudom, jó lenne mondjuk, de lehet hogy csak szkriptelt jelenet volt (remélem nem).
2. Nézd is, nem bánod meg :D
2013. júl. 9. 19:03
4/8 anonim válasza:
Úh megnéztem nagyon király azt hittem baj lesz a 3 karakter, de csak megoldották jól, hogy lehet választani bármikor. Remélem hamar jön PC-re is tuti megveszem az eredetit! És ehhez az 1éves pc-met is lehet cserélni kell :D
5/8 anonim válasza:
Igen tetszett. Színtiszta gameplayre számítottam de hát az ember nem kapja meg mindig amit akar :/
6/8 anonim válasza:
Valaki belinkelné? Mert amikor rákeresek mindig kamu előzetese két ad ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!