Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Xbox 360 Fat vagy inkább Slim?

Bitangjó kérdése:

Xbox 360 Fat vagy inkább Slim?

Figyelt kérdés
Van egy Fat X360-am és arra lennék kíváncsi, h érdemes-e lecserélni egy Slim-re. 2 dologra nem vagyok kíváncsi: 1. az új xbox ami jönni fog! 2. hogy a slim milyen jól néz ki meg bla bla bla. Most egy Jasper lapos Resident Evil LE fat gépem van amit nagyon szeretek és szerintem a legszebb. Viszont szegényke már nem mai darab (MFR Date: 2009.01.01.) Arra lennék kíváncsi, h érdemes-e kitartanom mellette míg fel nem adja szegény, vagy cseréljem le egy slim-re ami esetleg jobb valamivel mint ez.

2013. júl. 7. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha jó ideje működik semmi értelme lecserélni.
2013. júl. 7. 18:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Ezen gondolkodom én is, de sose lehet tudni, most talán eltudnám még adni 40-45k-ért és akkor vennék mondjuk egy kb fél éves slim-et, akár még a 4gb-st is. Akkor az megint kihúzna pár évet. Mert ha ez bexarik, akkor jó ha kapok érte 10k-t vagy annyit se. Ezért is agyalok rajta.
2013. júl. 7. 18:53
 3/7 anonim ***** válasza:

Hogy kapnál már egy 2009-es gépért 40-45-öt, LoL.

Annyi egy vadonatúj Slim.

Jó ha 20-25-t kapsz érte.

2013. júl. 7. 19:24
 4/7 A kérdező kommentje:
Azért ne felejtük el h Resident Evil-es LE ami kicsit többet ér egy RE fan-nak mint egy sima. Meg még gyári, nincs piszkálva, sose volt javítva. 20-25k-ért meg esetleg hulladék leharcolt javított gépet kapsz. De mindegy is, úgy döntöttem megtartom.
2013. júl. 7. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Nekem is egy Resident Evil-ös RED Elit-em van (Jasper) 5 éves,és nagyon jól működik (nem piszkált gép) szerintem ne add el a tiédet sem,főleg mert a 4GB gépre nem tudod feltelepíteni a játékokat.
2013. júl. 7. 20:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem én is h megtartom. Hátha később többet fog érni egy gyűjtönek vagy RE fannak :D
2013. júl. 7. 20:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Már most is ritkaság számba megy,és azt hallottam nagyon oda figyeltek az összerakásánál (a 3LED fiaskó után) én mikor vettem az enyémet a 3 év garanciát kaptam rá.
2013. júl. 7. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!