Hogyan tudom a Sims3-at magyarosítani?
A Sims 3 magyarul jelent meg, ezért nincs hozzá magyarítás. Gondolom, olyan verziót töltöttél le, amelyben csak orosz nyelv van. Azt javaslom, hogy vedd meg a játékot vagy töltsd le magyarul.
Megj.: Nem magyarosítás, hanem magyarítás.
ITT A VÁLASZ! Remélem tudtam segíteni.
Ha 64 bitesre telepíted és rákattintasz 2-szer a Magyar 64-reg file ra,egyből magyar lessz a játék.
Ha 32 bitesre telepíted neked kell szerkeszteni hogy magyar,vagy Angol,stb legyen.
Startmenű,Futtatás, beírod - regedit,ok
Megkeresed a HKEY_LOKAL_MASHINE,SOFTWARE,Sims - kimásolod az asztalra,klikk szerkeszt és az összes ru-RU átírod hu-HU - ra mindet,ha kész mented.
Katt rá 2 szer és már Magyar is.
Első! Van hozzá, és nem egy szóba kéne belekötni mikor sokan helyesen írni se tudnak, mert nem a szó írása volt a lényeg.
Második! Köszönöm a válaszod :) írtam neked egy üzenetet.
Nem kötöttem bele, csak jóindulatból hozzáfűztem egy megjegyzést, hogy ne beszélj/írj hülyeségeket. Mert a magyarosítás és a magyarítás két külön dolog.
"Magyarosítás akkor lenne, ha megszórnánk piros paprikával, mellé fektetnénk egy szál gyulait, átkötnénk nemzeti színû szalagal és mindeközben elfogyasztanánk egy pohár finom tokajit." [link]
Illetve nem véletlenül Magyarítások Portál az oldal neve: [link]
Itt, a gyakorikérdések.hu-n minden hasonló kérdésnél (amire válaszolok) ki szoktam ezt javítani.
A legtöbben, ahogy én is a magyarítás szó alatt a házi honosításokat értik, és nem a hivatalos fordításokat. Ha így vesszük, akkor a Sims 3-hoz nincs magyarítás. A második válaszból (18:38) arra következtetek, hogy amit korábban (10:57) írtam, az valószínűleg hülyeség. De mentségemre szóljon, hogy nem ástam bele magam jobban a témában, és csak segíteni próbáltam. Amúgy bevált az, amit a második válaszoló írt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!