Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Minecraft LAN-on játszás a...

Minecraft LAN-on játszás a nővéremmel. Hogyan is? Elakadtunk?

Figyelt kérdés

Nővéremmel szeretnénk kipróbálni egy mapot a Minecrafton.

Még nem nagyon játszottunk ezen a játékon azelőtt, most viszont együtt gondoltuk kipróbáljuk.

Először betettem egy mapot, singleplayerben megnyitottam LAN-ra, nővérem fel is tud csatlakozni, de nem ugyan azt a mapot adja ki. Ha szerveren teszem be azt a mapot amit akarok, akkor is egy másik, szerver mapot generál be helyette. Mi lehet a baj? Hogyan csinálhatnánk meg?

Kérlek segítsetek! :/

Még azt is vállalnám hogy valaki turkáljon a gépemen a teamviewer programmal, csak legyen jó.

Előre is köszi a válaszokat és megy e zöld! :D

17/L

2013. júl. 6. 20:41
 1/4 bagoly50001 válasza:
tp zenn rád mer nem oda spawnolt ahol te vagy
2013. júl. 6. 20:49
 2/4 anonim válasza:
a tp aszt ha nem tudnád így kell beírni. Ha te akarsz a nővéredhez tp-zni akkor /tp nővéred játékbeli neve.Ha ő akar hozzád akkor /tp a te játékbeli neved.Ha magadhoz akarod tp-zni akkor /tp a te játékbeli neved nővéred játékbeli neve.És ez fordítva ha ő akar magáhot tp-zni. És ha még aszt se tudnád hogy mi az a tp akkor elmondom hogy teleportálás. Remélem segítettem :)
2013. júl. 7. 12:20
 3/4 anonim ***** válasza:
De persze a tp csak akkor megy ha Open to LAN után Yes-re állítod az Allow cheats-et.
2013. júl. 7. 14:24
 4/4 anonim ***** válasza:
A Server mappában, vagyis ahova bemásoltad a mapot, ott van egy server.properties fájl, azt megnyitod jegyzettömbbel és a map mappájának a nevét beírod ebbe a sorba: level-name=MAP NEVE
2013. júl. 8. 11:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!