Mi ez a bf3 őrület? Miért van úgy oda mindenki érte?
Figyelt kérdés
2013. júl. 5. 18:54
1/5 anonim válasza:
Mert elvileg ez olyan jó...
Szerintem annyi a válasz, hogy anno a csicska Herby elkezdett vele játszani, és hirtelen megnőttek a youtuben a bf3-as videók.
2/5 Lord Keri válasza:
Talán azért, mert az elmúlt idők egyik legjobb FPS játéka. Én nem vagyok fan, nem sokat játszottam vele, de hangulatra szerintem veri simán a COD-ot ami körül szintén nagy hype van.
3/5 A kérdező kommentje:
nem tudom, én elmondani nem tudom miért szeretem, de nagyon szeretek vele mégis játszani, csak nem értem hogy miért.. :) pedig ráadásul lány is vagyok.
2013. júl. 5. 19:09
4/5 Lord Keri válasza:
Pont ezt írtam, hogy jó a hangulata. Az pont egy olyan dolog amit nem lehet vagy csak nehezen körülírni, az csak megfog. Sok nagyon szép játék fut mostanság FPS ügyben is, de egyszerűen üresek lásd például a Crysis-t. Unalmas, hiába szép! Amúgy nem para, hogy lány vagy a barátnőm meg COD-ozik :DDD Ilyenek a mai modern lányok.
Amúgy ha már hangulatról van szó, én pont így vagyok most a Skyrim-el, nem tudom miért de rohadtul megfogott a hangulata. :)
5/5 anonim válasza:
Jó hangulat,pályák,sok fegyver,kiegészítő és a durva grafika !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!