Miért mondja mindenki ezt? (world of tanks)
IS-6 egy 8-as szintű tank szóval az IS-4(ami X-es) persze, hogy szétviszi. IS-7 már más tészta. Az inkább mozgékonyabb nehéz tank. A nagyobb kaliberű 130mm-es löveg miatt többet tud sebezni, de ezen kívül a lövegnek szinte mindenben kisebb a teljesítménye mint az IS-4 122-esének. Utóbbi gyorsabban lő, pontosabb, olcsóbb, átlagban jobb az átütése(ezeket nagyon száraz adatok alapján mondom csak) és sebzés/perc faktora is jobb(alap lőszerre értem). IS-7 páncélja azért erős mert jó a kialakítása. Drasztikusan megdöntött frontpáncél alig van rajta merőleges rész, tornya ballisztikai formája is nagyon jól csúsztatja le a lövedékeket és a páncélvastagság sem rossz, de jó helyen vagy jó szögből eltalálva nem nehéz átlőni. IS-4 az számomra inkább a masszívabb kategória. Lassabb, de a páncélja (még ha nem is olyan kialakítású mint az IS-7-esé) jól tudja pattintani a lövéseket mert vastagsága nem kicsi és azért a kialakításra sem lehet panasz. Még a gyenge részekre lőve is hajlamosabb a lövedék lepattanni mint az IS-7-nél(ez csak saját tapasztalat). IS-7-esből többet látok (nem azért mert jobb lenne) lehet azért mert az odáig vezető lépcső könnyebb és vihetőbb, vagy azért mert sok játékosnak inkább az passzol a stílusához. Szerintem ez egyénfüggő az egész. Mind a kettő jó tank érdemes rájuk szánni az időt szerintem.
Amúgy itt össze tudod hasonlítani őket: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!