Figyuzatok! WOW-OZNi akkarok fel tettem a wow ot meg hozzá atam a szerveret de mindenki azt mondja patchelni kell. de 4. 0. 0 ás patchen van és azt mondta a barátom hogy tegyem 3.3.5-re de hogy tegyem 3.3.5-re?
Figyelt kérdés
2011. jan. 23. 19:56
2/10 A kérdező kommentje:
tessék?
2011. jan. 23. 20:04
3/10 lacikaaaaa válasza:
Inkább töröld le mert nemigazán feküdne neked ez a játék. Főleg ilyen helyesírással.
4/10 A kérdező kommentje:
de nem már nem tom vissza patchelni 3.3.5-re???
2011. jan. 23. 20:07
5/10 anonim válasza:
Nem. Sajnos túl buta vagy hozzá.
6/10 anonim válasza:
7/10 A kérdező kommentje:
mind 1 azér köszönöm hogy válaszoltatok
2011. jan. 23. 20:20
8/10 anonim válasza:
Túlpatchelés esetén
Ha nem töröltük a launcher.exe-t vagy nem telepítettük a TLaunchert, előfordulhat hogy egy új patch megjelenésekor az automatikusan letölti és feltelepíti azt. Ez kellemetlen lehet, mivel ilyenkor általában nem tudunk a még régebbi verziót futtató szerverhez kapcsolódni.
Két megoldás kínálkozik:
- megvárjuk míg a szerver átáll az új verzióra :D
- visszatérünk a régebbi patchre
Az utóbbi megoldásnál a WoW\Data könyvtárból törölni kell a Patch-el kezdődő nevű .MPQ kiterjesztésű fájlokat. Ezután a WoW könyvtárában lévő repair.exe-t kell futtatni és az alsó gombra kattintani. Ez a program visszaállítja a klienst az eredeti (3.0.0) verziójára.
Ezután újra lehet kezdeni a patchelést.
9/10 A kérdező kommentje:
dee nekem nincs ott az a patch lap
2011. jan. 24. 17:15
10/10 A kérdező kommentje:
vagy is le kell töltenni a patchet hozzá?
2011. jan. 24. 17:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!