Sims 3 Deluxe Edition telepítése után, a játék ikonjára kattintva az alábbi hibaüzenetet kaptam (bővebben lent). Újratelepítettem de semmi. Valaki el tudná nekem mondani mi ez a valami, ami hiányzik és hogyan tudnám elérni, hogy működjön a játék?
Figyelt kérdés
, , A program nem indult el mert d3dx9_31. dll hiányzik a számítógépről. A probléma megoldásához próbálja meg újratelepíteni a programot. "
(Ez a Deluxe Edition tartalmazza az összes kiegészítőt, és ahonnan töltöttem a hozzászólásokban olvastam, hogy működik a játék tehát vagy velem vagy a gépemmel van a baj.)
2013. júl. 4. 17:34
1/1 A kérdező kommentje:
Sikerult megoldanom, telepitettem a DirectX-et es megy.
2013. júl. 4. 21:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!