Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » Sims 3 deluxe edition-nál...

Sims 3 deluxe edition-nál hova csináljak Downloads mappát, hogy működjön?

Figyelt kérdés

... az egyedi tartalmak? Mert most ha a launcher-t ha megnyitom, a letöltéseknél nincs semmi, pedig csináűltam több helyre is Downloads mappát és beletettem a cuccokat.

Vki tudja esetleg?

2013. júl. 4. 17:05
 1/5 anonim válasza:
Szia! Én eddig minden Sims 3 játékomnál mindig a Documents, Electronic Art nevű mappájába hoztam létre a Downloads mappát, szerintem a Deluxe Editionnál is kellene működjön. Ma letöltöttem én is ezt az Editiont, de nem indul el, neked egyből ment telepítés után vagy csináltál még valamit?
2013. júl. 4. 17:37
 2/5 A kérdező kommentje:

Nekem ment utána rendesen, több ikon volt, van ahol a Launchert nyitja meg és onnan lehet még elindítani a játékot (bár innne nem próbáltam), meg van simán egyből elindítja. (vagyis csináltam vmit, azt h beállítottam h magyar legyen, de anélkül is működött).

Amúgy nekem nem úgy van, h az Electronic Art mappába van mentve, mert egyéni helyre mentettem. Neked ebben a mappán belül vannak külön kis mappákban a kiegészítők? Vagy hogy? Mert én csináltam így ezek mellé is egyet, meg mindegyik mappába beléptem és oda is szinte mindenhogy próbáltam de sehogy sem rakja be őket

2013. júl. 4. 18:09
 3/5 anonim válasza:
A Dokumentumokban az Electronic Arts-on belül van a Downloads mappa. Ha nincs akkor csinálsz te egy új mappát ezzel a névvel. Belépsz a játékba, és mikor kiválasztos a szomszédságot a bal alsó sarokban a három pontocskára kattintva megjelenik neked ez: az indítópanel megnyitása. És ott a letöltéseknél kell legyenek a dolgok. Remélem sikerül.
2013. júl. 14. 18:39
 4/5 anonim válasza:
Az első kommentelő voltam. Mostmár nekem is működik a játék és így sikerült telepítenem egyedi tartalmakat.
2013. júl. 14. 18:40
 5/5 A kérdező kommentje:
:) Na az jó:) Közben nekem is megoldódott. Nem az eredeti helyre telepítettem fel, mégcsak nem is arra a lemezre, de mégis csinált egy Electronic Art mappát így oda tudtam csinálni egy Downloads mappát és így sikerült feltelepíteni az egyedi tartalmakat:)
2013. júl. 14. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!