Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » GTA San Andreas kérdések?

GTA San Andreas kérdések?

Figyelt kérdés

Ha megöltem a barátnőmet, attól még tovább tudok haladni a játékkal ugye(Még csak az első barátnő akit az égő házból mentettem ki.)

Továbbá mennyi van még hátra játékidőt tekintve?

-Jelenleg ott vagyok, hogy nem rég zúztuk le a fekákat a temetésen, meg nyertem egy autó versenyt a lánytesóm palija ellen...

2013. júl. 4. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Még nagyon sok van belőle, még egy faluba is fogsz menni, SF, LV, szóval nagyon sok van még
2013. júl. 4. 12:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Tovább tudsz menni. És jó sok van még hátra még felénél se jársz.
2013. júl. 4. 12:27
 3/7 anonim ***** válasza:
Igen, mehetsz (amugy még lesz sok barátnőd) és kb olyan 19-21%-nál tarthatsz a játékban.
2013. júl. 4. 16:38
 4/7 A kérdező kommentje:
Mellesleg más is szo*ott a Big Smoke-el annál a küldinél, amikor egy motoron megyek egy vonat után és ő meg ül mögöttem és próbálná leszedni a 3 latint a tetejéről..???
2013. júl. 4. 16:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen,azzal sokat szenvedtem még olyan 9-12 éves koromban régen. Most már elsőre sikerül
2013. júl. 4. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
ja még jó sok van hátra és a vonatosnál ajánlom a sín szélénél lévő szürke homok környékén menj. ott az alagút elött 2őt már leszed
2013. júl. 6. 14:37
 7/7 anonim ***** válasza:
Egyébként ha felmászol a vonatra egy trükkel akkor könnyű.Csak kicsit sietni kell mert a felüljárók miatt leeshetsz.És a barátnő nem spawnol vissza ha kinyírod vagy örökre meghal?
2013. júl. 6. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!