Szerintetek eltudom adni a PS2-et 1 kontrollerrel. Memóriakártyával,2-3 játékkal 15000 ft-ért?
ha chippes és slim igen
hanem és fat gép akkor kevesebb az esély hogy elviszik
[mondjuk manapság nem sokan vesznek ps2őt]
+ esetleg hirdesd meg úgy hogy xbox 360 csere ráfizetéssel
Vagy zaklasd az eladó xboxosokat hogy nem-e számítanábe 10-15ezerbe a ps2det
Én max 5 ezer forintot kiadnák rá
( am ps3 jobb mint az xbox )
Attól is füg milyen állapotban van slim vagy Fat chipelt vagy nem chipelt. Szerintem 15 alá ne menjé le csakha valamilyen baja van.
És Kedves 3. válaszoló PS3-at nem kérdezték ez nem egy PS3 VS X360 kérdés(amiből van vagy ezer) így ne írd le szerinted melyik a jobb(még ha én véleményem szerint igazad is van).
sokkal jobb és több exkluzív van ps3 mint xbox ra miről beszélsz h nem jobb konzol?
Másrészt xbox multiplatformba sokkal jobb volt egészen 2012ig januárjáig
Pl ami nagyon el lett cseszve játék:
Bayonetta én azért megbüntetném azt aki ps3ra csinálta...
10-15ezer bár én még 15ezret se adnék érte mert annyiért már 1 jó chippelt ps2őt veszek...
(az hogy van hozzá 2-3 játék szintén nem ér semmit mivel 1 keveset érnek 1000ft/db max és jó ha elviszik 2 szerintem mindenki chipes cuccot keres ahhoz meg m1 hogy eredeti-e v nem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!